sourze.se

And what if porn is the real?

Varför surfar varannan man och var tredje kvinna efter porr på nätet?

Därför att porr angår alla, antingen det fascinerar, tänder eller äcklar så berör det oss alla. Varannan man och var tredje kvinna är hyggligt stora siffror. Det betyder att om inte mina grannar Inga eller Anne letar så gör Gudrun det helt säkert!

Så vad tittar hon efter då? Kanske blir hon alldeles mjuk i kroppen av att se när Nick och James droppar olja över varandra, eller kanske knyter det sig i hennes mage när Samantha låter b-h bandet glida ner över axeln. Det spelar ingen roll, det ska vi nämligen inte bry oss om. Hennes fantasier är hennes och eftersom hon som tredje kvinnan bevisligen surfar efter porr ska hon naturligtvis få göra det.

Nu försöker livsstilstidningen Darling alltså lägga ut falska porrsajter så att Gudruns liderliga lustar ska kallna. Hon får veta att porr är fejk, att hon ska skaffa sig ett "levande" istället!

Det är jättelätt, eftersom Gudrun är 44 och singel. Hon bor i ett litet samhälle i norrlands inland där alla män över 25 antingen är inbitna ungkarlar eller gifta sen länge. Uteliv såsom dans och krog existerar inte och på vävkursen lyser männen med sin frånvaro. Så Gudrun ska trots sin ganska ringa ålder helt enkelt strypa sin lust?

Absolut inte!

Det är lika befängt som att hon skulle sluta bära polyesterbyxor för att det är ett syntetiskt material. Som att hon skulle sluta dricka Cocacola och gå över till Ramlösa som hon egentligen hatar, för att Ramlösa är naturligt källvatten. Klart hon ska låta lusten leva så länge hon själv vill. Hon är myndig och kan hantera det faktum att porr bara är fantasier. Att sen 12-åriga Daniel ska hålla sig borta från porrsajter är en annan sak. Det får faktiskt hans föräldrar försöka se till det finns utmärkta "babywatcher" program som filtrerar porr.

Vuxna människor, oavsett kön eller civilstånd, måste få bestämma över sin egen lust. Det är fan i mig en rättighet.
När Marie Birde säger att "Jag är inte emot porr. Jag tycker bara att man ska få välja själv om vill ta del av det eller inte" slår hon knut på sin egen tunga. Jag knapprar nämligen inte in "sexmen" i min sökmotor om jag letar efter kakrecept. Att då Gudrun ska få falska porrsidor som uppmanar henne att "get some real" slängda i ansiktet är förnedrande. För tro mig, hon har försökt få real.

Jag tror bestämt att jag ska köpa Gudrun en liten julklapp i år. Hon ska få en likadan tröja som Nathalie har. Jag hoppas hon inte skäms utan visar med stolthet att hon visst är onanist!


Om författaren

Författare:
Lena Vikberg

Om artikeln

Publicerad: 04 okt 2001 09:19

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: