sourze.se

Tredje världskrig på gång?

Alldeles nyss föll ytterligare ett av höghusen som utgör World Trade Center i New York ihop. Hela nedre delen av Manhattan är täckt av rök.

Något vansinnigt har hänt. Strax före 15 svensk tid, 9 på morgonen New York-tid, flyger ett kapat plan rakt in i en av the Twin Towers, World Trade Center i New York.

Bara 18 minuter senare kommer ett plan till som flyger rakt in i det andra höghuset. Det träffar lite längre ner. Huset exploderar och det brinner, tjock rök sprider sig i övre delarna av båda byggnaderna.

Lite senare får vi höra på CNN och BBC att Pentagon har blivit attackerat.

Bush har hunnit uttala sig om World Trade Center-husen i New York och betecknar det som en nationell tragedi och att terrorismen inte ska kunna komma undan. För det måste vara terrorism som ligger bakom detta, men ännu har ingen grupp tagit på sig ansvaret. Presidenten i USA visste inte då något om Pentagon, inte heller visste han vad som komma skulle:

Ett av Twin Towers-husen faller ihop, rakt över gatan, damm och rök täcker alla de hus som ligger under. Några minuter senare faller det andra huset ner.

Jag ville bara skriva och berätta detta för er som läser Sourze. Något oerhört har hänt. Det kommer att få svåra följder. I värsta fall är det begynnelsen på ett tredje världskrig vi ser på tv just nu.


Om författaren

Författare:
Ana Udovic

Om artikeln

Publicerad: 11 sep 2001 16:28

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: