sourze.se

Sexiga anekdoter

Kapitel pinsamheter är alltid roligt - framförallt om det händer andra. Är de sedan kryddade med lite sexuella anspelningar så blir det extra kul. Följande är tagna från verkliga livet - tror jag.

En mycket chic dam i åldern 50 skulle på sin årliga underredeskontroll. Inget större besvär med detta, då hon trakterat samma läkare i över 30 år och räknade sig som fullt frisk. Lite fåfäng dock, så efter den sedvanliga morgontvagningen så fräschade hon till sig med lite doftspray - placerad i undersökningsområdet.

Med ett svalt leende slog hon sig ned i den avsedda stolen och beredde sig på undersökningen. Den distingerade läkarens hälsningsfras gjorde henne lite konfunderad; "det är till att ha gjort sig fin idag....".

Lite generad men framförallt orolig - var det en inledning till en flirt? - funderade hon på om hon använt lite för mycket spray. Dock blev inget mer sagt under resten av besöket fortlöpte som det brukade, avslutades med ny tid nästa år och sedan adjö.

Förklaringen till läkarens kommentar kom vid läggdags, när hon i sitt naturliga tillstånd beredde sig på att gå till sängs. Maken tittade på henne och skrattade hjärtligt. "Vad i helskotta har Du varit" varpå hon böjde sig fram och studerade sina nedre behag. Hon glittrade värre än amerikansk trädgård på julafton, fullsprayad med dotterns silverglitter...

En väninna bodde i sin tidiga ungdom i en mycket liten stad. Alla kände alla och mycket underhållning fanns där inte. Månadens stora nyhet var att en ny läkarstudent kommit för sin AT praktik på stadens vårdcentral. Enligt utsago var han en blandning av Brad Pitt och Sean Connery.
Flickan ifråga blev nödsagad till ett akutbesök på grund av diffusa underlivsbesvär och fick till sin stora lycka träffa detta underverk till läkare. Visserligen under relativt genanta omständigheter, men ändock.

I undersökningsstolen kände hon sig förpliktigad till lite småsnack och kläcker ur sig följande kommentar; "och vad tycker Du om den här hålan?" Ridå!


Om författaren

Författare:
Lena Odell

Om artikeln

Publicerad: 22 aug 2001 10:11

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: