sourze.se

Min nya mani - Sourze!

Säljande rubriker i all ära, men innehållet är väl också viktigt eller? Huvudsaken är att det finns något innehåll.

Lyckan var total när jag fick nys på Sourze - äntligen fritt fram att skriva av sig och förhoppningsvis få feedback. Lyckan är fortfarande stor, kan dock bli bättre...

Det är fritt fram för alla, att både skriva och tycka - perfekt. Det skulle vara roligt med mer feedback på det som skickats in. Många av kommentarerna är intressanta och bra, men mer av debatterande karaktär. Jag skulle vilja ha ros/ris varianten på innehållet - oavsett om man delar författarens åsikt eller inte.

Det finns en debattsida som kunde utnyttjas ännu mer. Den här sidan skulle absolut höra hemma där, fast vilka läser den då?

Har sett många kommentarer om "säljande rubriker" bara för att vinna tävlingen. Ja och? Jag skulle inte ha något emot att ha MASSOR av läsare, fast jag skulle gärna vilja bli redaktionens val också. Vinnarinstinkten finns väl hos de flesta. Och varför skriver vi för om vi inte vill bli lästa?

Har ni hört talas om kvällspressen och den fina morgonpressen? För somliga är det en fråga om kvalitet och för andra kvantitet. Gemensamt dock är att alla efter-strävar höga upplagor. Så även vi amatörskribenter.

Det säger väl något om oss läsare också, om vi väljer att gå in på de artiklar med sexuella anspelningar - det är de som läses mest. Inte så konstigt, vi är fortfarande väldigt primitiva varelser med primitiva behov. Jag har själv använt mig av det knepet, och lär säkert fortsätta. Många av artiklarna i den genren är bra och tänkvärda, men det bästa jag läst hitintills är "Jag - en plit" eller något liknande.

Precis som det står oss fritt att välja tidning så kan vi även välja vad vi vill läsa om på Sourze. Men jag håller med de som åsikter om att rubriken i många fall inte ligger i paritet med innehållet i artikeln. Då finns valet att sätta betyg - kanske det skulle vara obligatoriskt när man varit inne. Varför inte en läsarnas rekomendation; läsvärt, icke läsvärt med mera.

Hur som, Sourze är min nya mani och jag trivs men den, funderar på att bli beroende!


Om författaren

Författare:
Lena Odell

Om artikeln

Publicerad: 22 aug 2001 14:32

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: