sourze.se

Han kallar oss mediahoror

Linna J, jag och gud vet hur många fler kvinnor har mottagit hatiska mejl från denne man. Vem är han?

Min text "Vill du knulla med mej ikväll?" må vara riktigt taffligt skriven och det erkänner jag villigt, men den har förutom den sköna kosingen resulterat i mitt första hatmejl, direkt hem i mejlboxen, från Kaj:

"Du tror på saklighet,men beter dig som dom andra.Klatschiga rubriker,provocerande text,lagom attack feminism.Du är 19 år och tror att du vet allt om sex branschen.Har du hört talas om exhibionism och lättförtjänta pengar.De finns en stor andel i dessa branscherporrfilm,stripteasesom ej har några sådana problem som du påstår.du skiter i saklighet.Du anpassar texten och tar upp "ämnen" som har störst chans att bli publicerade.Mediahora!!."

Jag tog inte särskilt illa vid mej. Satte mej istället och skrev ett lugnt och mycket mera sakligt svar till denne upprörde man. Förklarade tålmodigt och vänligt vem jag var och vad jag tyckte och tänkte. Skickade iväg mejlet och kände mej duktig och diplomatisk. Några timmar fick jag ett Mailer-Daemon-mejl där Telia Internet förklarade att mejlet inte kommit fram eftersom mottagaren hade full brevlåda. Så fort den tömdes skulle jag få möjlighet att skicka mitt mejl igen. Det var en vecka sedan och jag har fortfarande inte kunna få iväg det. Synd, jag hade gärna velat att han läste det.

Jag bläddrar igenom senaste numret av Bleck tidskrift för vilken Linna Johansson är chefredaktör, kommer fram till insändarsidan och min blick fastnar på en av texterna med rubriken GET A LIFE!!!!!!!!! och signaturen Kaj. Jag ögnar igenom texten och känner igen mej. Ja, här är han igen, mannen utan mellanslag efter skiljetecken, mannen som tydligen har som hobby att hoppa på unga kvinnor som vågar höja sina röster lite extra. Det välbekanta "mediahora" hittar jag såklart i texten, Linna J blir dessutom kallad vulgo-fitta, något som jag slapp.

Anledningen till att jag nu skriver denna text är för att jag hoppas att du, Kaj ska ge dej tillkänna. Vem är du? Vad vill du? Hur mår du? Eller åtminstone rensa ur mejlboxen så att du kan få svar på tal. Du har säkert en massa mejl som ligger och väntar från kvinnor som vill bemöta din kritik och försvara sej. Om du törs läsa dem, vill säga. Självklart har du all rätt i världen att kritisera oss. Fast att DU påpekar MIN brist på saklighet är närmast skrattretande... Men du borde ge oss en chans att svara.

Så, Kaj, om du läser detta, vad väntar du på? Du kan ju rentav registrera dej på Sourze så att du riktigt ordentligt kan få ut dina aggressioner mot oss frispråkiga kvinnor. Gör det! Annars - njut av dina sekunder i rampljuset detta är ju faktiskt en hel artikel dedikerad till dej, för det här är nog all uppmärksamhet du någonsin kommer att få. I alla fall om du fortsätter att gömma dej.


Om författaren

Författare:
Gunilla Jägeberg

Om artikeln

Publicerad: 21 aug 2001 13:34

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: