sourze.se

Till en överreagerande storasyster

Jag blev minst sagt förvånad när jag läste Veronikas svar på mitt inlägg. Vad jag hade försökt göra var att dela med mig om en vardaglig, men ganska komisk situation.

Några större behov av att diskutera festivalens hånglande hade jag inte, jag hade på ett tidigt stadium berättat vad jag tyckte om systrarna och deras vänners sysselsättning så det var inget som jag stack under stolen med. Att jag skulle skämmas eller vara upprörd stämmer inte, vilket man kan tro efter att ha läst Veronikas artikel.

Jag vill dock starkt dementera Veronikas påstående om vår poängsättning. Det där med olika sorters poäng för olika sorters antastningar är för mig något helt nytt, som jag tidigare nämnt förespråkar jag en anständig nivå även när det handlar om hångeltävlingar. Och att jag skulle kyssa tjejer bara för att det är mer "tillåtet" är jag inte heller riktigt med på. Jag pussade på flickor innan också och när jag hånglar brukar jag i allmänhet göra det för att jag känner för det och inte ta särskild hänsyn till om det är en kille eller tjej.

Klart att storasystrar ska få hångla så mycket de vill!! Men nästa gång kan ni väl vara snälla och inte samla ert harem utan för vårt tält...


Om författaren

Författare:
Nana Varg

Om artikeln

Publicerad: 17 aug 2001 14:30

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: