sourze.se

Män vet vad kvinnor vill ha

Jag pratade med några kvinnliga bekanta häromdagen och samtalsämnet behandlade hur män var förskaffade och huruvida storleken spelade någon roll eller inte.

Alla tre försäkrade mig om att storleken inte hade någon
betydelse överhuvudtaget. Viktigare var vad som satt på andra sidan av själva mandomen. Förvisso nämnde en av dem att hon en gång varit med om en sån stor att käken låst sig inte av förvåning förmodar jag men försäkrade
mig om att det var mycket bättre med det svenska standardmåttet lagom.

Jag lyssnade och konstaterade snabbt att de alla tre ljög så grovt att Pinocchios näsa inte kunde växt sig lång nog för att mäta sig med dem.

Jag vet att kvinnor vill ha så stora paket som det möjligt.
Det började tidigt när jag fem år gammal stod med pappa och kissade vid vägrenen på E6:an. Jag förstod att jag hade en del att ta igen vad det gällde den manliga biten och det lustiga är att även när man slutat kissa tillsammans så visste man att man alltid låg i lä. Pappa var i en annan division helt enkelt.

Senare när man gick i åttan och fick sin första sexualkunskapslektion stod magister Kångbeck och basunerade ut att kvinnor var mycket töjbara i de nedre regionerna, ett barnahuvud var inga problem alls. Moloken gick man ut från lektionen och medgav tungt att den egna diametern inte sträckte sig långt i jämförelse.

Första porrfilmen och det blev åter bekräftat, jag har aldrig haft en tjej som hoppat upp och ner och flängt fram och tillbaka som hon fått ett glödhett kastrullock nedkört i trosorna och det kunde ju bara bero på en sak, storleken.

Det ska nämnas att jag precis fyllt trettio och besitter viss erfarenhet jag skriver viss för jag vet inte hur mycket svenska min engelska flickvän lärt sig än, och naturligtvis är medveten om att kvinnor liksom män är olika förskaffade, vissa är stora och vissa är små men jag undrar fortfarande om det skulle vara bättre om jag blivit kobent, fått tysk mustasch eller puckelrygg i utbyte mot en kraftig, grotesk snabel så att jag för alltid kunde bli omtyckt av tjejer oavsett om jag är bildad, rolig, atletisk byggd eller rik.

Har läst att män nu börjat ge sig på att operera sig för att bulka upp sig en aning i de södra regionerna och börjat förstå att allt är på väg att gå fullkomligt åt pipan.

Kvinnor har ett bra tag petat in silikon, soja och vattenimplantat för att ge dekolletaget ett lyft så fort de har passerat tjugoårsgränsen för att de inte längre ser ut som tidigare. Det besynnerliga är att de efter operationen i de flesta fallen blivit betydligt större vilket tyder på att jordens dragningskraft inte hade något alls med beslutet att göra.

De ville ha större bröst. Varför? Jag vet inte en enda man som har sagt att stora bröst är bättre. Vanligaste utlåtandet är att en handfull nej, ingen av dem har händer som Muhammed Ali är fullt tillräckligt för att förgylla årtionden av mysiga hemmakvällar. Själv tillbringade jag en afton med en ung dam som hade lyft dem och upplevelsen kan väl lättast liknas vid att ligga på en luftmadrass där huvudkudden blivit fylld med för mycket luft och aldrig blev riktigt bekväm.

Så varför har storleken plötsligt fått ett sådant inflytande i kvinnors och mäns liv att de anser att skalpellen måste fram för att de skall kunna hävda sig eller ens leva ett normalt liv? Vart går gränser för vad vi utsätter oss för att få uppskattning och uppmärksamhet?

Jag tror att människor underskattar varandras intelligens en aning. De flesta av oss vet att vi inte är de vackraste, smartaste eller mest begåvade här på klotet. Oftast har vi i vår vänskapskrets någon som fått bättre utdelning än vi själva oavsett vad det gäller. De flesta lär sig med tiden att kompensera sina tillkortakommanden med andra egenskaper och i sin tur bli uppskattade för vad vi är.

Kanske blir det inte alltid som man hoppas men det enda man bevisar genom att operera är att man blivit lat, inte orkar försöka bli bättre och godtar det första bästa anbudet som lovar lite uppmärksamhet i denna mediavärlds cirkus.

Så säg stopp innan allt fler män får för sig att de inte duger och skaffar doningar de bara kommer göra kvinnor illa med. Hindra kvinnor att utsätta sig för onödig faror i sexighetens namn genom att operera sig. Om vi tänker efter tror jag vi vet att sexighet inte har någonting med yta att göra, det har med det som finns innanför. Att få uppmärksamhet av fel orsaker uppmuntrar enbart till fortsatta förändringar så fort nyhetens behag försvunnit.

Större är inte alltid bättre och jag hoppas innerligt att alltihop är en nedåtgående trend i samma anda som Hindenburgh och Titanic.

Stupid is as stupid does.


Om författaren

Författare:
Tobias Hall

Om artikeln

Publicerad: 15 aug 2001 10:40

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: