sourze.se

Släng in alla utlänningar!

Sverige är ett stort land med en liten befolkning. Vi har plats så det skulle kunna räcka till att ge minst 200 miljoner ett nytt hem.

"Hur ska Sverige ha råd med detta", frågar sig en äldre dam. Hon bor ensam i en stor villa på Djursholm.

"Det sköter sig själv", svarar jag och ler lite överlägset. "Staten ska inte bidra till deras uppehälle utan det kan skötas på frivillig väg. Om vi till exempel skickar upp tio miljoner svartskallar till Pajala och låter folkpartiet hjälpa dem med att starta egna rörelser kommer den bygden att förvandlas till ett paradis. Arbetslösheten kommer där att utplånas och Pajala kommer att förvandlas till ett av Europas rikaste hörn. Om man tittar i historieböckerna visar det sig att alla stormakter har uppkommit ur immigration."

"Men tänk om de bygger sina moskéer över hela landet och sedan tvingar på oss deras religion", säger min sambo oroligt.

"Kineser", svarar jag lugnande. "De är buddister och kommer att utjämna islamisterna."

"Vafan är det du säger pojke", skriker en medelålders man som arbetar på fabriken mitt emot Konsum. Han är illröd i ansiktet och tamejfan om inte hans begynnande flint har samma färg. Det kallar jag att bli upphetsad. "Kommer de hit så får de rätta sig efter våra seder och bli kristna. Här ska inte byggas buddisttempel och moskéer!"

"Är du religiös", svarar jag. "När var du i kyrkan senast." Som en uppenbarelse ser jag en ståtlig moské torna upp sig på det skånska slättlandet och lysa klart över staden Sjöbo.

"Tänk på alla de ariska kvinnor som kommer att ha tidelag med dessa djur", säger min renrakade granne som tillhör Sverigedemokraterna.

"Ska du aldrig skaffa dig en tjej", svarar jag rappt och får sedan en stövel-spets i ögat. Som tur är tar den gamla damen till sin handväska och drämmer den i huvudet på den renrakade. Av rädsla för att bli våldtagen har hon en tegelsten i den. Den renrakade springer blödande ut och skriker att han ska hämta sina kompisar och komma tillbaka.

Vi tar beslutet att ge oss iväg. Jag, den gamla damen från Djursholm, min sambo och fabriksarbetaren. Vi sätter oss på bussen till gröna Lund för att fortsätta vår diskussion.

Fortsättning följer om jag får fler än 70 läsare...och då var det 45 kvar idag måndag.


Om författaren

Författare:
John Jensen

Om artikeln

Publicerad: 06 aug 2001 09:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: