sourze.se

Alla behövs!

Inlägg och tankar kring Ramona Danléns senaste inlägg, fast med en underton av humor så det är inget bitskt inlägg utan bara mina funderingar.

Alla behövs, fast jag får inte bestämma vem och inte nån annan heller, för då kanske jag inte fanns.

För oss som tror på demokrati så behövs folkpartiet för att ge alla en chans, och det är ju trots allt några som röstar på folkpartiet. För vem är den som ska bestämma vilket parti som får finnas?

För oss som tror på "remote controls" så behövs Annika Lantz för att ge alla en chans att se det dom vill, annars hade det bara funnits ett program och en kanal på teve, och vem ska få bestämma vilken kanal och vilket program som får visas?

För oss som tror på fair play så behövs fotboll, Hammarby och rättvisa fotbollsmatche, ut med domaren, förlåt var var jag? Jo, just det, vem ska bestämma vilka lag som får finnas? Tråkigt om det bara fanns ett lag för då blev det ingen match. Vilka skulle då vara i det andra laget? Blev ingen fotboll alls...

För oss som tror på/tycker om män så gäller samma sak. Tänker på det som stod i tidningarna för ett tag sen om att kvinnor skulle kunna producera barn utan män. Usch så tråkigt!

Tänk vad tråkigt om alla inte tyckte om Leijonborg/Lantz/Hammarby/män; alla röstade på samma partiledare; såg samma tv program, höll på samma fotbollslag och bara tyckte om kvinnor.


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 24 jul 2001 09:31

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: