sourze.se

Den stora kvinnokonspirationen

Ingen man orkar längre leva i detta tillstånd av dåligt samvete för hur kvinnor behandlats genom historien. Även kvinnor drabbas idag av dåligt samvete då de förnekas rätten att vara kvinnor.

"Hur kommer det sig att varje gång jag skämtar med en kvinna måste jag tänka två gånger innan jag talar? Hur kommer det sig att varje gång jag känner mig förolämpad av en kvinnas skämt om män håller jag käften?"

Svaret är att det finns en kvinnokonspiration. En hemsk ondskefull organisation som sitter och leker med människors tankar, en ideologisk traktor som kör över allt motstånd genom att implementera dåligt samvete i samhällsorganismen.

Jag har sett det förr men endast i familjer som inte klarar att diskutera problemen man möter. Istället löser man konflikter genom att se vem som kan se mest drabbad ut och därigenom, utan att ett ord yttrats, vinna argumentationen tack vare omgivningens dåliga samvete.

Jag bär inget ansvar för att kvinnor brändes som häxor på 1600-talet, inte heller är jag skyldig till att Muhammed tog sig flera fruar, inte heller kan jag anklagas för att kinesiska kvinnor knöt sina fötter eller att somaliska kvinnor omskärs.

Jag kan inte heller axla ansvaret för den "objektifiering" vårt samhälle genomgår då jag inte är konsument av vare sig pornografi eller väljer kläder utifrån de sexigaste annonserna. Även om jag som man kan uppskatta en vacker kvinnokropp kan jag inte se att läsandet av Café och Slitz på något sätt bidrar till att skada kvinnans frigörelse från vad kan man undra, från oss män kanske?, som vissa påstår.

Dessa tidningar kan inte ges skulden för något annat än att framhäva skönheten hos människan. Vi måste acceptera det sköna och vackra i mänskligheten, även våra kroppar. Konsthistorien är full av hyllningar till kroppen och ett kroppsideal som förändras över tid och varför kan vi inte lära oss att uppskatta kroppen för vad den är - ett underbart och vackert redskap i jakten på en partner. Vad skiljer oss egentligen från djuren?

Tyvärr kan jag inte själv fylla dem krav som ställs på en perfekt kropp. Jag tränar visserligen ganska mycket och har musklerna på rätt ställen men jag kan inte få bort mitt underhudsfett.

Det måste vara skälet till att jag idag lever ensam för jag har aldrig slagit en kvinna i hela mitt liv och ändå har de lämnat mig. De vill ha en riktig man. De vill ha en man som styr och ställer i deras liv, som dominerar genom sin fysik och inte accepterar att syssla med kvinnogöra. Erkänn kvinnor! Ni vill ha riktiga män. Precis på samma sätt som en man vill ha en riktig kvinna. Vi är inte endast människor, vi är också kön.

Detta anser jag vara den stora faran i dagens samhälle - vi anser det för sjukt och galet att vi fortfarande reagerar med generna. Vi måste istället lära oss att leva med de underliggande drifterna och inte betrakta dem som något fel i konstruktionen av oss. Här ligger också den stora faran med den feministiska konspirationen. De vill ta ifrån oss människor rätten att vara människor. Istället ska vi alla formas i en enhetlig mall där skillnaderna mellan könen reduceras till penis och vagina.

I och med deras kontroll av medierna har dem möjlighet att kontrollera våra tankar om inte någon ställer sig upp och säger ifrån. Åtminstone jag har sett igenom deras strategi men det räcker inte. Även kvinnor måste ställa sig upp och våga säga ifrån. Detta moderna kvinnoförtryck är mycket värre än något vi mött tidigare i historien.

Varför ska kvinna ha dåligt samvete för att hon vill vara hemma och ta hand om sina barn? Se bara på vilka konsekvenser det fått i dagens samhälle. Det föds färre barn än någonsin och kvinnor föder allt senare. Skyll inte detta på männen utan på de kvinnor som sitter som moraliska bromsklossar i samhällets maskineri.

Låt detta bli ett upprop för rätten att vara den man fötts till.


Om författaren

Författare:
Kent Andersson

Om artikeln

Publicerad: 10 jan 2001 14:16

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: