sourze.se

Ny politisk plattform lanseras

Projektet heter Politism.se och kommer att vara helt fristående från såväl Aftonbladets ledarsida och LO, även om de finansierar projektet.

Knappt har jag hunnit sätta min fot på rosornas ö så hör jag ett rykte som susar fram över Twitter: Något nytt och spännande är på gång! Något revolutionerande, något vi alla har väntat på.

Vad? En helt ny politisk plattform.

Projektet heter Politism.se och kommer drivas av Aftonbladet. Den beskrivs som ”en opinionsbildande sajt för unga med vänstersympatier.”. Opinionsbildningsprojektet kommer drivas av Eric Rosén, som tidigare varit redaktör på Dagens Arena, Margret Atladottir, tidigare chefredaktör på Nöjesguiden samt Karin Pettersson som är Aftonbladets politiska chefredaktör.

Sajten kommer vara helt fristående från såväl Aftonbladets ledarsida och LO, även om de finansierar projektet. Inga kopplingar kommer heller finnas till de politiska partierna. Det här är förstås ett mycket spännande projekt, som ligger rätt i tiden och som är ungefär exakt vad som behövs just nu. Särskilt med tanke på att det är valår nästa år.

I höst kommer sajten släppas i sin betaversion, så vi får helt enkelt se då hur lyckat det hela blir. Jag är nyfiken och kommer att registrera mig direkt!


Om författaren

Författare:
Anny Berglin

Om artikeln

Publicerad: 02 jul 2013 10:29

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: