sourze.se
Artikelbild

Fel hål, Angus!

Ja, och så var jag återigen i en situation som kunde ha varit väldigt enkel, om jag bara hade tänkt efter lite innan jag öppnade munnen...

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men lite får man väl skylla sig själv. Receptet är först hjärna, sedan mun. Jag ska försöka minnas det i fortsättningen.

Då min ärade fru hade börjat äta penicillin kom det sig att hon fick en biverkning som många tjejer kan råka ut för, och för detta skickades således denna virriga man till apoteket. Väl där så tänkte jag att måtte inte någon tjejexpedit komma fram innan jag hittar tuben, för hur normalt det än kan vara så vill jag ogärna förklara varför jag ska ha en tub kräm som påsmörjes vaginalt. Jag kunde bara tänka mig hur krångligt och pinsamt det skulle bli.

Jag letade febrilt i hyllorna och försökte hitta rätt produkt snabbt - men så klart kom en jättesöt ung tjej fram och frågade vad jag letade efter och om hon kunde hjälpa till. Precis då fick jag syn på asken och sa glatt: "Nej då, jag har precis hittat det!" Varvid det enklaste nu skulle ha varit om hon bara ville gå, så att jag kunde ta varan och gå och betala.

Men så lätt blev det givetvis inte, utan hon stod kvar. Efter en stunds tystnad tog jag till slut asken. Jag kände på tyngden att den inte innehöll en tub, och eftersom expediten ändå stod där så sa jag att "Det känns inte som om det är en tub i denna ask", varvid den unga söta expediten svarade "Nej, den har jag där bak."

Här kunde jag ha stannat upp och tänkt efter. Men istället svarade jag, mitt dumma nöt: "Men då har lilla damen smort fel hål, för jag vet bestämt att man ska ha den där fram." Varvid expediten svarade: "Jo, jag menar att jag har tuben bak på lagret..."

Ja, och så var jag återigen i en situation som kunde ha varit väldigt enkel, om jag bara hade tänkt efter lite innan foderluckan slog upp och pratade.

Men jäklar, vad det blev fredag snabbt! Jag har inte ens hunnit handla lösgodis.

Ha en fantastisk helg alla Sourzare, och berätta inte denna historia vidare, då min fru kanske tycker att biverkningen inte är något man pratar högt om. Det är med andra ord en hemlis som stannar mellan er och mig...


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 19 apr 2013 06:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: