sourze.se
Artikelbild

Dubbelspel av regeringen Reinfeldt

Reinfeldt vet mycket väl att de allra flesta vill ha en reglerad invandring.

Det är helt klart att regeringen Reinfeldt ägnar sig åt dubbelspel när det gäller invandringspolitiken. Reinfeldt vet mycket väl att de allra flesta vill ha en reglerad invandring. Och är det verkligen någon som vill ha alla dessa tiggare i Stockholm? Varför ska de just till Stockholm? Det enda vettiga vore att åka till Ådalen där det finns gott om både bostäder och mark. Där kan de ägna sig åt naturjordbruk precis som alla svenskar en gång fått göra.

Invandrarna vill egentligen inte komma hit till Sverige. De är precis som Junselevargen. Visserligen är landskapet fint i Uppland. Men att ranta runt i renbeteslandet är verkligen en häftig upplevelse, så då är Uppland blaha.

För en tid sedan var det ett ljushuvud till politiker som föreslog fri invandring till Sverige. Det skulle jag också tycka vore bra, det vill säga om världens befolkning vore en miljon och inte som nu bortåt åtta miljarder. Den som sett hur livet är i alla de verkligt stora ghettona i världens storstäder måste vara mycket pessimistisk beträffande världens framtid. Men nu är det så att pessimisterna lever längst. Jag är mycket optimistisk för egen del. Men för resten av mänskligheten är det typ kört.

Häromdan kunde man läsa Maria Schottenius i DN, där hon skrev att det pratas och skrivs för mycket skit här i landet. Det här är mitt bidrag till den högen.


Om författaren

Författare:
Lennart Karlsson

Om artikeln

Publicerad: 21 mar 2013 06:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: