sourze.se
Artikelbild

9/11-författares död kan ha varit mord

Den 2 februari hittades Philip Marshall död tillsammans med sina två tonårsbarn i sitt hem i Kalifornien. Marshall var författare till en bok från 2012 om 9/11 och kriget mot terrorn.

Den lokala polisen kallar Marshalls död för mord eller självmord men Wayne Madsen, en före detta tjänsteman vid Nationella säkerhetsrådet som reste till mordplatsen och undersökte den en vecka, säger att det är ett beställningsmord, så kallat black-ops, för att döda författaren - dels för det han avslöjat, men kanske ännu mer för vad han ytterligare kunde avslöjat.

Marshall var en mycket erfaren pilot på sådana civila passagerarflygplan som kaparna använde och visste vilken träning som krävs för att utföra de manövrer planen gjorde. Men han hade också erfarenhet av hemliga underrättelseoperationer för bland annat amerikanska narkotikamyndigheten DEA mot den colombianske narkotikakungen Pablo Escobar. Han hade också flugit åt Barry Seal i samband med Georg Bush SR/Oliver Norths hemliga flygningar för att smuggla vapen till Contrasgerillan i Nicaragua.

Det Marshall berättar i sin bok överensstämmer, förutom att han inte nämner britternas inblandning, med den amerikanske ekonomen och politikern Lyndon LaRouches bedömningar av orsaken till 9/11. LaRouche har i mina ögon lite pondus i frågan dels på grund av hans förmåga som ekonomisk prognosmakare, dels eftersom han, medan 9/11-attacken pågick satt i en talkshowintervju i K-TALK radio från Salt Lake City, sa:

"Detta är inte någon okunnig typ med turban, som från någonstans i världen försöker ta hämnd för det som pågår i Mellanöstern. Detta är något annat.

Detta är en mycket välplanerad operation... att få tag i något sådant, att kapa flygplan på det sättet, är en verkligt sofistikerad operation.

Osama bin Laden är en styrd person. Osama bin Laden är inte någon oberoende kraft."


Detta vwerkar ju så här i efterhand ha varit riktigt.

Sedan januari samma år hade LaRouche offentligt flera gånger varnat för att en terrorattack liknande riksdagshusbranden i Berlin skulle kunna användas av den nytillträdda Bushregeringen för att kunna motivera en diktaturpolitik i USA. Nu ser vi med Obamas handlingar med drönare och dylikt stöd till al-Qaida stöd till al-Qaida att resan mot diktatur fortsätter.

Marshall kan så vitt jag kan se mycket väl ha blivit mördad, liksom tidigare personer som avslöjat hemliga illegala amerikanska underrättelseverksamheter. I sin bok går Marshall igenom en hel rad fakta om hur kaparna tränades med stöd av Saudiarabiens högsta underrättelsechefer och hur utredningen om 9/11 styrdes för att inte avslöja det. Marshall säger bestämt att det 28-sidiga kapitlet om saudiernas roll i affären har redigerats. Detta kapitel innehåller dock fortfarande graverande uppgifter om den saudiska inblandningen som bland andra senator Bob Graham , som var med i kongressens 9/11-utredning har vittnat om i sin bok. Nu efter Marshalls död, återkommer Lyndon LaRouche med ännu större eftertryck till att 9/11-utredningena hemliga 28 sidor om saudiernas inblandning måste offentliggöras.Läs mer: Former airline pilot and conspiracy theorist shot dead his two teenage children and his dog before turning the gun on himself Mail Online


Om författaren

Författare:
Frank Daniel

Om artikeln

Publicerad: 14 mar 2013 06:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: