sourze.se

Viktiga störningar, tidigare aforismer

Han har alltid varit medveten om vad folk menar. Lider av paranoia. Så med det är det då sagt att han inte kan sig på insinuationer?
Han vet vad ni menar.


.
ett. menime, om andra.

Han har alltid varit medveten om vad folk menar. Lider av paranoia. Så med det är det då sagt att han inte kan sig på insinuationer?
Han vet vad ni menar.

Igår, strax intill en busshållplats viskade och skrek Barnen I Buskarna hans namn. En gubbe sa honom att "det där var helt meningslöst" när en dam i övre åldern träffades av en glasflaska, i nacken och han skrattade som en hyena, dansade, grät. Som att han inte visste det. Vissa grejer är kul helt enkelt, trots att ingenting spelar någon roll.


tretton. panic on the streets of london.

Visst fan visste han nog vad saken gällde, det hade sporrat kniven i honom, vad annars kunde det gälla? Så han ringde upp henne. Kvinnan han varit gift med i tretton år men inte sett till på 156,3 månader. Hej det är jag vad gjorde du igår. Hej det är jag vad gjorde du igår? Jag var på en fest, sa hon. Han tyckte att det lät tvetydigt. Vad hände där då, träffade du någon speciell? Fortsatte han.r att förstå att jag vet vad hon inte vill att jag skall veta men tydligen, kanske om hon har otur vet något om. Hon säger: Eh. Du. Jag har liksom träffat en annan. Det knöt sig i bröstet på honom och hans ögon tårades. Jaha, sa han till sist. Innan han började skrika hade det varit tyst i ett dygn; Ok. Din jävla hora. Du kan dra åt helvete, din jävla hora.

Lägger på luren.

Sedan lägger han sig ner på golvet och tjuter nej nej nej, jag vill inte och nej nej det är inte sant, varför sa jag så?

sju. eden.

Ett snölandskap. Som att alltid somna om. Han gillar det redan. Han gör nog inte det. Inte för att han inte är för intresserad, eller för feg. Han är ingenting, direkt. Han är en kreation som alla andra. Slumpens kemi har gjort honom till vad han är.

Den som alltid ofrivilligt står över. Den som förstår. Det är ingenting han briljerar med utan han är väl medveten om att det för många säkerligen ter sig att han inte alls är så allsmäktig som han tror att han är. Det är kemi och magi och omständigheter, även här, igen. För de flesta är oftast lite bättre än de andra. Sakförhållanden, är de som blir över.

Även andra påverkar dig att påverkas.
"Samma sanning. Samma sanning.

Eller icke-ideal. En definitionsfråga.
Din kroppshydda. När du tappade en tand.

Om författaren

Författare:
Johann Von Fritz

Om artikeln

Publicerad: 28 feb 2013 11:35

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: