sourze.se

För friheten. Leve den!!!!

Blir jag skjuten vet du att jag kämpade in i det sista.

I morgon skall jag duellera i gryningen, mot fördomsfullhet och inskränkthet, mot dömande och förutfattade meningar, mot de som krossar framtidens öppna hand för att de är rädda för vad hon har i den andra.
Om jag överlever, ska deras kadaver brinna i allas åsyn så de aldrig mer kan komma mig när. När det stinkande molnet lösts upp och askan skingrats för den otyglade vinden ska jag dricka mig full av det allra dyraste vinet, sjunga segerns rus på deras allra heligaste plats och kasta mitt vatten där det svider som mest.
Jag ska alla skrika orden man aldrig fick säga, högt som fan , så att ingen kommer undan. Jag ska bestiga berget jag aldrig vågade och skrika dem därifrån, de osagda, förbjudna, de heta, runda och smutsiga så att ingen längre kan säga vad som är rätt eller fel.
Sedan ska jag dammig, sliten och kanske sårad men friare än nånsin, bära den vita fanan hem till dig. Blodig och trasig men renare än nånsin.

Blir jag skjuten vet du att jag kämpade in i det sista.

För friheten. Leve den!!!


Om författaren

Författare:
Solsken

Om artikeln

Publicerad: 18 feb 2013 14:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: