sourze.se
Artikelbild

Julkrönika

Jag önskar er en god jul med berättelsen om min kära svägerskas blindtarm.

Att vara en blindtarm är väl kanske inte något att hurra för, och många är väl de gånger man påtalat att vissa människor är likvärdiga med just blindtarmen. "Alla vet att man finns men ingen vet varför." Jag skulle kunna nämna en del politiker här, men låter bli.

Det är nämligen så att på andra sidan Atlanten bor min kära svägerska Stephanie. Och jag säger kära svägerska just av den enkla anledning att vi aldrig träffas. Ni förstår, hon är säkert världens mest underbara kvinna men med ett Atlanten emellan får jag heller aldrig veta om det skulle vara motsatsen, och alla kan vara glada. Detta går visserligen på två håll, och om jag ska tro på vad min fru ofta kallar mig för så ska min svägerska vara lika glad som jag.

Härifrån sett denna sida "pölen" finns det bara positiva saker att se; hon är vacker, hon är en fantastisk mamma och hon älskar min bror. Jag är en fantastisk pappa, jag älskar min bror och ibland men inte så ofta drar jag också till mig annat än flugor. Även om man som gift måste schasa bort dem så är det smickrande, och i mitt fall vet man att de inte är ute efter pengar för det har jag inga.

I alla fall så var det så att min svägerska fick blindtarmsinfektion, akut operation och gissa vad de hittade om inte en elakartad tumör, som är av den karaktären att man helst ska hitta den tidigt om man ska kunna göra något.

Förstår ni hur fantastiskt, att något som egentligen är dåligt blir bra?

Och som jag skrev till henne så kunde det varit mycket värre; sist någon försökte öppna mig med en kniv var det min själ inte ens en läkare, så det så.

Med risk för att min kära underbara svägerska hittar Google Translate ska jag väl tillägga att om jag kunde tömt atlanten hade jag givetvis gjort det bara för att få umgås.

"Hon är polis och har ett tjänstevapen om ni förstår vad jag menar!"

Och som jag ofta sagt så ska man inte svära men i vissa fall och här kommer ett: "Ja jävlar nu e de fredag wooopiiii!"

Ha en underbar julafton alla Sourzare, och spara lite krafter till nyårsfirandet.

Bamsekram från Angus den glade!


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 21 dec 2012 08:46

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: