sourze.se

rör mig försiktigt

ff

jag har bruset från datorn ,och en flimrande tv apparat.Jag är i din etta ,jag sitter i din säng och jag undrar hur det kunde hända igen ,livet som liten en flykt ifrån att vara att stor ,nu sitter jag här och njuter av att se dina skor. Men jag känner när du rör mig , jag känner när du är vid min sida att det är det något som händer , något jag inte kan förklara jag finns bara men dessa känslor av kärlek och motstridighet , det skulle ju inte hända nu , men ändå är det så , en kärleks förklaring till mina öppna sår .Jag sitter och gråter men det är något som jag inte gör ,för det finns inga tårar det finns inget hopp , det här är bara en stund och jag känner att allt har på att rinna ut .Jag är i ljuset innan mörkret ,du kan inte vara den du är , du kan inte komma så här och vända upp och ned på allt.Men jag sitter här och känner doften från vår natt ,ja hör hur dörren stängs och så ensamheten ,är livet så eller har jag gjort det så .Jag vet inte vad jag ska tror , men det kommer e smygande känsla jag måste hålla andan jag måste göra det jag ska .Men min kärlek är här ,jag svävar ,jag undrar vad jag ska göra kanske livet är så kärlek ,hat och så en himmel skimrande och stor .


Om författaren

Författare:
Mikael Vasara

Om artikeln

Publicerad: 24 okt 2012 20:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: