sourze.se
Artikelbild

Välkommen, prinsessan Estelle!

Du kommer att få ett konstigt liv, men det har många av oss på olika sätt. Det är bara att gilla läget.

Idag ska vi få titta på den lilla prinsessan, idag har hon fått sitt namn. Idag ska vi välkomna den lilla prinsessan - välkommen till världen, välkommen till dina föräldrar!

Välkommen till ett kungahus, välkommen till den konstiga uppmärksamhet du kommer att få, välkommen till en gammal tradition där du kommer att ärva ett ämbete, där du kommer ärva en makt över människor.

Du kanske kommer tycka att det är fel, men sådan är världen ibland, den är orättvis.

Jag skriver om dig för att du har fötts av just den du fötts av, inte för att jag någonsin kommer träffa dig. Jag kommer att se ditt ansikte i tidningar, jag kommer se dig på TV. En dag ska du ut och resa, och du ska gå på röda mattor. Det kommer vara en massa fester där det förväntas att du ska säga något. Alla kommer att vilja hälsa på dig som om du vore en gud, men du är bara en människa. Kom ihåg det, för annars kommer ditt liv bli konstigt.

Du kommer att ha människor omkring dig som till exempel kallas poliser, och de ska skydda dig från andra. Du kan inte hälsa på vem som helst, för det kan vara en ond människa. Bara genom att jag skriver det här, så kan de som ska skydda dig tro att jag är farlig, men jag är inte farlig. Jag försöker bara förklara att du kommer få ett underligt liv.

Du kommer att få ett konstigt liv, men det har många av oss på olika sätt. Det är bara att gilla läget.

Grattis till att ha kommit till världen! Alla barn borde vara så välkomna, men alla är inte det. Du kommer i alla fall att få det bra. Bara du är dig själv, så kommer det att fungera.


Om författaren

Författare:
Mikael Vasara

Om artikeln

Publicerad: 24 feb 2012 13:19

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: