sourze.se

Sverige, gå ur EU medan du kan!

Jag tror knappt mina öron när jag hör på de belopp, som nämns i samband med hjälp till "krisande" Grekland: "En biljon euro". Say what?

Smaka på beloppet än en gång: "En biljon euro" - 1 000 000 000 000 euro med andra ord. Cirka 10 000 000 000 000 kronor. Ursäkta, om jag har råkat räkna fel på någon nolla. Mycket pengar är det hursomhelst! Hörde jag verkligen rätt? "En biljon euro". Jag tror tyvärr det. "Tusen miljarder euro", sade man nyss på tv, så då måste det ju vara sant. För svenska banker handlar det tydligen om 12 miljarder euro !, om jag inte hörde fel på någon siffra. Det är OFATTBART för mig... den lilla människan.

FINNS det verkligen så mycket pengar i EU, ja i världen? Tydligen, eftersom bankerna kan trycka upp obegränsat antal pengar, pengar som egentligen bara är siffror på en dataskärm. En enkel lösning. Det är tydligen lika enkelt att skriva av hälften av Greklands skulder, till privata långivare. VIPS, så är hälften av alla skulderna borta! Magic! Tänk, om det vore lika enkelt för den enskilde medborgaren!

Trots dessa siffror, så finns det företrädare för Folkpartiet, som menar att Sverige ska gå med i eurosamarbetet! Till exempel riksdagsledamoten Carl B. Hamilton FP i SVT:s "Gomorron Sverige" nyligen. Hur kan man ens komma på en sådan absurd tanke, i en tid som denna?! Starka tecken talar för att EU-samarbetet har fallerat.

Nyss hörde jag på tv att en viss Victor Müller i Saab kanske har försnillat 18 miljoner kronor, eller dylikt... "Det är mörkt ute", sade man även, angående vädret; frågan är vilka "reflexer" som hjälper i detta fall.

Det talas om en kampanj den 7:e december där många personer tänker ta ut sina besparingar från bankerna. Helt rätt. Sådana kampanjer borde ske betydligt oftare.

Har inte någon läst Kjell Sjöbergs bok "Låt Varna Er" från 1993? Författaren/pastorn Kjell Sjöberg är släkt med pastorn Stanley Sjöberg.

Här kan man beställa boken. Såhär beskrivs boken:

"Hur kommer det sig att vi får lagar, som inte har någon förankring hos folket? Finns det en ond plan bakom familjeupplösning, terrorism knarkhandel och ländernas skuldsättning? Vad händer, då ledare och politiker samlas bakom stängda dörrar? Vilka krafter styr de hemliga ordnarna? Är dessa en grogrund för laglöshet? Är avslöjandena kring frimurarorden P2 i Italen en anvisning om det som försiggår i ordnarna i andra länder?

Kjell Sjöberg varnar i denna bok för intriger, som är ett hot mot vårt lands frihet och den personliga friheten. Han varnar för falska messiasrörelser och för den teknik som kan bana väg för en världsdiktatur. Han varnar ledare och kristna för att engagera sig i hemliga ordnar. Kjell Sjöberg vill ett uppvaknande, som befriar från manipulationer och från den nedsövning, som gjort folk sårbara för dessa hemliga intriger och som dolt sanningen om ordnarna. Han varnar, därför att den ännu finns hopp om en ljus framtid."


Boken talar om EU och mystiska "elit"-sällskap som: Bilderberg-gruppen, Aspen Institute, Trilaterala Kommissionen, Illuminati, Frimurarna och Platons stat och så vidare.

Nu tycks det som om artikeln blev en bokrecension men så var initialt inte tanken. Min poäng är "bara" att boken, redan från 1993, förutspådde och bekräftade det mesta av det som nu sker i världen, vad gäller ekonomi och maktförhållanden.

Jag upprepar rubriken: Sverige, gå ur EU medan du kan!


Om författaren

Författare:
Liolin Vernram

Om artikeln

Publicerad: 27 okt 2011 08:55

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: