sourze.se

Muammar Gaddafi är död

Muammar Gaddafi var ännu en man som trodde sig kunna stå upp mot den globala finansen som styr världen. Ja, att bara tro att han kunde påverka oljedollarns vara eller inte vara – stackare – han förstod inte vilka makter han hade att göra med.

De maktens gubbar var snälla och medgörliga och skrev till och med hans tal utan att ifrågasätta hans handhavande med sitt folk tidigare. Först när han ville byta ut nytryckta dollar för sin olja, så tog det hus i helvete där han befann sig. Massmedia styrdes upp för likriktning i våra huvuden och plötsligt var han mer skit idag än han var igår när han accepterade dessa påhittade värden i form av FIAT – dollar.

Klart att han som person inte var guds bästa barn gentemot sina medborgare – vem är det? Ja, det är i maktens korridorer allt det sämsta av vad vart land kan producera i egoistisk nomenklatur samlas. Här hemma går befolkningen på knäna i räkningar som skall betalas för till exempel konstlade priser på el som dessa politiker låter energibolagen våldta från oss utan att göra något åt det. Plus att de låter bankerna låna nästan gratis från riksbanken och sedan tvingar folket att betala alldeles för höga räntor där marginalerna är hutlösa och bankgubbarna strålar i glansen av sina "vinster".

Men, tillbaka till Gaddafi. Han är inte den förste som får bita i gräset för sina "dumma försök" att ändra på något som dessa globala Banksters satt i system. Tänk vad fint att bara betala olja och kinesiska prylar med en världsvaluta som man kan göra själva hemma i källaren. Hade inte ni försökt låta detta fortgå om ni kunnat?

Lincoln och Kennedy fick en kula i skallen för sina försök att ta ifrån bankgubbarna rätten att göra som de ville ekonomiskt genom sin privata egna federal bank – så dumt – tillsatta av makten och inte lyda... hm.

Det sket sig även för ryska Alexander II när han ville hindra en liknande "nationell bank" i sitt land.

Nu var det ju inte länge sedan en annan "hemsk tyrann" drog det kortaste strået – han hade visst kärnvapen färdiga att starta ett världskrig – ja just han – Saddam H – han ville också bli betald i annat än dollar. Så dumt...!


Om författaren

Författare:
Viking Vikingsson

Om artikeln

Publicerad: 21 okt 2011 01:48

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: