sourze.se

Ett gäng till små ord på vägen

"Att folk fortfarande är så hängivna monarkin måste vara ett av de tydligaste tecknen på effektiviteten i elitens masochistiska hypnos av människan."

Banker
En bank är inte sällan en institution som startas av en bankir som tillsammans med andra bankirer och banker ofta bankar skiten ur världen och sedan går på bankett.

Farmer
Världen är en farm bestående av mindre farmer kallade länder i vilka det finns ännu mindre farmer.

Boskap
Världsfarmen drivs av storfarmare och deras boskapsskötare som kallas bankirer, politiker, präster och militärer så att inte folket, det vill säga boskapen, ska ana oråd och bli rymningsbenägna.

Kungen
"Det kommer inga stekta sparvar flygande", sa kungen en gång i ett förmanande jultal till svenska folket. Nä, men gåslever på slottet kanske?

Monarkin
Att folk fortfarande är så hängivna monarkin måste vara ett av de tydligaste tecknen på effektiviteten i elitens masochistiska hypnos av människan.

Journalism
Journalistens första uppgift borde vara att ifrågasätta journalismen som bedrivs och fråga sig vem eller vilka den verkligen gynnar.

Partysnack
Det är fantastiskt vad mycket folk har att säga på fester och vad lite av det man kommer ihåg efteråt.

Kaffe
Skulle man ta bort kaffet från Sverige en vecka så skulle landet stanna, eftersom folk då skulle känna hur otroligt trötta de egentligen är.

Kakor
De flesta människor tycker mycket om kakor, såvida det inte är moralkakor.

Frukt
Frukten må vara rutten ibland men innerst inne finns det alltid en frisk kärna hos alla, frågan är bara vilken näring den fått.

Andlighet kontra religion
Religioner är förtäckta styrinstrument medan verklig andlighet aldrig låter sig förminskas till dogmer eller maktsträvan.

Slöjan
Slöjan må förvisso vara ett sätt att kontrollera och marginalisera människor men de värsta slöjorna är osynliga och bärs av både män och kvinnor.

Kanonmat
Ett av de säkraste sätten att skapa framtida kanonmat åt eliten är att aga sina barn.

Trauman
Mänskligheten är sedan lång tid tillbaka traumatiserad och det verkligt tragiska är att den inte tycks medveten om det.

Självförtroende och självkänsla
Självförtroende är något vi vanligen förväxlar med självkänsla fast det i själva verket ofta utgör en täckmantel som hjälper till att dölja vår dåliga självkänsla.

Fiska
Ju mindre någon gillar sig själv desto mer brukar de fiska efter andras gillande.

Konfliktknarkare
När någon beskylls för att vara konspirationsknarkare kommer anklagelsen vanligen från en slumpsnarkare som också är en konfliktknarkare.

Skogen
En kompis till mig klagade på att hans flickvän bara ville ha sex i skogen på sommaren. Det verkligt jobbiga var att hon ville att han skulle plocka bär under tiden.


Om författaren

Författare:
Michael Delavante

Om artikeln

Publicerad: 04 sep 2011 10:15

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: