sourze.se

Storföretagen tar över Facebook

"Min Facebook-profil har blivit anmäld för spam bara för att jag försöker nå ut med det jag gör. Är Facebook endast gjort för kändisar? De kan säkert göra vad som helst utan att det räknas som spam."

Min Facebook-profil har blivit anmäld för spam bara för att jag försöker nå ut med det jag gör. När jag försöker adda vänner blir det spam av allting, men det är väl ändå upp till dem som får frågan att säga ja eller nej?

Är Facebook endast gjort för kändisar? De kan säkert göra vad som helst utan att det räknas som spam. Jag kan inte ens bjuda in folk att bli fans till min sida, den funktionen fungerar inte, det enda de vill är att jag ska annonsera för 400 kronor om dagen. Vem fan har råd med det? Är det inte bättre att de kastar ut en och säger "vi vill bara ha kändisar och folk som blir imponerade av kändisar"?

Storföretagen börjar använda sig mer och mer av Facebook, men deras annonser räknas visst inte som spam. De kommer snart att rasa in i inboxen och ingen kommer att säga något om det. Nåja, det är väl bara acceptera, det var roligt så länge det varade. Jag uppmanar någon att skapa ett forum där man kan få ha en bra kontakt med varandra utan att det ska komma in en massa kommersiellt skit och störa.

Storföretagen tar över nätet och alla sitter och ler. Och vill du veta vem som är den skyldige – titta dig i spegeln.


Om författaren

Författare:
Mikael Vasara

Om artikeln

Publicerad: 20 jun 2011 12:16

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: