sourze.se

Jag bojkottar kärlek

Så fort man träffar en kille så är man så söt och bla bla bla, sedan visar det sig att killen har två andra tjejer på G samtidigt...vad handlar det om? Har de snälla männen utrotas!?

Finns det inga vanliga, normala människor kvar på jorden? Människor som inte använder andra för att höja sitt eget självförtroende och sedan kallar det för kärlek?

Om man har flera dater på en gång, då är det något väldigt fel med en, eller? Det finns säkert tjejer som gör så med.

Nej, då är jag hellre singel. Då slipper jag alla människor som inte har utvecklat sig själva eller sin självkänsla. Jag slipper alla dessa människor som säger en sak och sedan gör en annan! Denna avsaknad av självkänsla hos folk sårar mig, jag får en bit av den personen som jag inte har bett om.

All denna jakt! Folk jagar stressat efter olika bitar som ska göra dem hela. Kan inte folk vara hela i sig själva, av egen kraft? Det är faktiskt det mest ärliga!

Folk har sagt till mig att jag ska sluta försöka utbilda andra människor... men i vad!? Att bli ärlig om hela sig själv! Det är faktiskt hur enkelt som helst. Sluta ljug! Denna lära ska helst serveras på en silverbricka utan att det kostar något. Varsågod... ska jag buga också? Då känner jag bara – gör det själv!

Var finns alla snälla människor? Inte de som påstår sig vara snälla, utan de genuint snälla män som är hederliga och ärliga? Raka puckar! Har de utrotas? Har de förändrats av alla filmer där män ska vara tuffa och sakna känslor? Vem fan vill ligga med en skulptur? Det tänder inte jag på! Jag bojkottar kärlek, för det jag söker existerar inte!Det är bara en handelsvara precis som allt annat i västvärlden. KÖP och SÄLJ för att tillfredsställa behov!


Om författaren

Författare:
Perla L

Om artikeln

Publicerad: 10 jun 2011 13:14

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: