sourze.se

Kungen övertygar i intervju om stripklubbsryktet

"Kungen har nu talat med medierna om det som inträffat och när man läser vad han sagt, upptäcker man att han tar saken på rätt sätt! Han håller distans till journalistens frågor och bollar tillbaka frågorna på ett bra och tillrättavisande sätt."

"Jag har haft ett gott humör hela tiden, det måste jag säga. Men det är inte roligt att bli uthängd... vad säger man? Ja, hängt ut mig på olika sätt. Det är klart att det skadar självfallet mitt förtroende, och även monarkins förtroende och även Sverige. Det beklagar jag verkligen. Men det är någonting som jag skall upprätta och jag kommer att jobba dubbelt så hårt i framtiden."


Bra kungen! Jag tror på dig!

Kungen och jag har precis samma åsikter om skriverierna som förekommit på sistone om Hans Majestät och kungahuset. Kungen nämner att Sveriges rykte utomlands är skadat eftersom man påstått att kungen haft kontakt med kriminella och köpta kvinnor.

Kungen har nu talat med medierna om det som inträffat och när man läser vad han sagt, upptäcker man att han tar saken på rätt sätt! Han håller distans till journalistens frågor och bollar tillbaka frågorna på ett bra och tillrättavisande sätt.

Det är verkligen förvånansvärt, att man här i landet inte visar respekt för kungafamiljen. Man kan ju tycka vad man vill, men varför man ska hålla på och tjata om samma sak otaliga gånger, ungefär som när man pratar med lagerpersonal, är för mig obegripligt.

Jag trodde att man fortfarande hade kvar en smula takt och ton och svensk sed. Men det har visat sig att det har man inte. Nej, kungen är inget att ha helt enkelt! Svenskarna vill ha en annan typ av representant. En representant som inte kostar något, som inte behöver förkovra sig och som inte har för stora hus typ "herrgård". Ledaren för svenskarna ska inte heller vara för fet, ha mustasch, huckle eller vara ful. Han ska vara snygg som Reinfeldt. Själv tycker jag att Bildt är snygg och mer intressant och jag håller med om att Prins Philip är den snyggaste prinsen i världen!

Kungen har sammanfattat sin syn på ryktena inför en journalist. Han ska kämpa för monarkin, han ska rida ut stormen, han ska stödja familjen, men har ingen tanke på att abdikera. Heja kungen! En sådan kung vill jag ha! Han ser varken försupen eller fet ut! Han har en sund look, uppträder strikt och respekterar folket och Sverige!

Sveriges folk är faktiskt inte värda en kung som strider för sin plats som monark! Sveriges folk har ingen gud, ingen kung och ingen glädje. Sveriges folk borde börja utvärdera sig själva!

Vad skulle vara bättre just nu? Jo, det ska jag tala om! Ta lärdom av kungen! Håll ihop familjen, tala väl om era barn och lyssna till ert hjärta! Hjärtat säger att människor är viktiga. Viktigare än alla pengar i världen.

Kungen är precis som vi! Han är en man som respekterar både Gud och mänskligheten. Det kan man inte säga om alla människor! Han är ingen krigsförbrytare. Hans brott är att han blev född till kung och detta brott verkar han få sona "over and over again"!


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 31 maj 2011 12:41

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: