sourze.se
Artikelbild

Semestra på Öland i sommar - kungligt och oberoende av vädret!

När vår svenska kungafamilj semestrar väljer de likt tre miljoner andra turister årligen att besöka underbara Öland. Lyxstugor.se förmedlar lyxiga sommarstugor och fritidshus på samma ö – en unik sorts stugor som det finns ganska så få av i Sverige.

Varje år den 14 juli firar kronprinsessan Victoria sin födelsedag i kungens sommarresidens Solliden på Öland, och det är inte konstigt att den kungliga familjen har valt Öland som sitt årliga semestermål. Öland har nämligen fler soltimmar än övriga Sverige, vacker natur och gott om sevärdheter.

"Vi är medvetna om att våra lyxstugor inte riktigt kan mäta sig med Solliden när det kommer till antal kvadratmeter och den rojalistiska atmosfären", säger Bjørn Krogh Andersen, chef för Lyxstugor.se. "Men vi kan erbjuda våra kunder en produkt som är unik för Sverige. Det finns gott om utrymme och massor av komfort i våra sommarstugor – och då kan du mycket väl komma att känna dig som kung eller drottning för en vecka".

Stugorna som vi hittar i Lyxstugors utbud på Öland rymmer från 12 till 18 personer. De är därför perfekt lämpade till större sällskap, familjesammankomster eller när flera familjer vill semestra tillsammans. Alla hus är utrustade med en relax-avdelning. Dessutom har vissa hus egen swimmingpool, medan andra har spännande aktivitetsrum med sysselsättningar som biljard, bordtennis, fotbollsspel och dart. Öppen spis och en stor tillhörande trädgård förekommer många gånger.



Vissa av Lyxstugors hus har egen swimmingpool.


På Öland har du aldrig tråkigt. Här finns det något för alla, allt från vandrings- och cykelturer till sju golfbanor, Sveriges högsta fyr, Långe Jan, djur- och nöjespark, vattenland, tivoli och för de kulturintresserade finns det massor att se på Öland, som till exempel Karlevistenen, som är en av våra mest anmärkningsvärda runstenar.

Ölands natur måste upplevas. Hela södra delen av Öland ingår i UNESCO på grund av sin speciella natur med vilda orkidéer och rika djurliv, och skulle vädret trots allt protestera så har man ju ett härligt lyxhus att ta igen sig i.

För ytterligare information och bokning, kontakta Lyxstugor.se på telefon 45 8725 7165 eller gå in på www.lyxstugor.se som är den svenska varianten av www.luksushuse.dk.

Lyxstugor.se har sedan starten 2003 specialiserat sig på uthyrning av lyxstugor med gott om plats för upp till 24 personer. Huset hyrs ut över hela Danmark och på Öland. Konceptet bakom utformningen av fritidshusen är att underhållningssortiment är så välfylld att varken regn eller mulen himmel kan förstöra din semester. De allra flesta hem är därför inrättade med massor av spännande aktivitetsmöjligheter såsom biljard, bordtennis, airhockey, fotbollsspel, dart, Playstation med mera.


Om författaren

Författare:
Lyxstugor .se

Om artikeln

Publicerad: 13 maj 2011 15:03

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: