sourze.se
Artikelbild

Samhället styrs av livsfientliga satanister

"Vi måste öppna våra ögon och sinnen, sluta stirra likt zombies på tv och på våra mobiler och sätta oss ner och tillsammans diskutera vad vi ska göra åt de satanister som försöker styra vår värld."

Det går utför med världen. De nya pågatågen här i Skåne till exempel har en ful, skrikig färgsättning, skarp, irriterande belysning och inte en enda fucking kaffeautomat på hela tåget. I stället har de lagt pengar på ett hundratal TV-skärmar med blaskig reklam som man tvingas titta på. Planerar de att införa reklamfinansierad kollektivtrafik? Varför ska jag då behöva betala för resan?

Och när folk sitter på tåget sitter alla och stirrar likt robotar på sina mobiler, samtidigt som de lyssnar till musikjättarnas blaskiga musik som är likt ett bedövande gift för själen. I stället borde vi, när vi ändå befinner oss tillsammans, inleda en gemensam diskussion om den värld vi lever i och fortlöpande skapar.

Vad är det för samhälle vi lever i där folk är livrädda för att bli våldtagna, misshandlade eller bortrövade av sina medmänniskor? Där vi avprogrammerar barn från deras naturliga nyfikenhet på främmande människor och lär dem att frukta främlingar?

I tusentals år har barn fått växa upp med sin mor och hennes kärlek. Men i vårt kalla, sjuka och sadistiska samhälle tar vi barn från deras föräldrar och skickar dem till indoktrineringsanstalter som dagis och skola, för att all värme, öppenhet, kärlek och nyfikenhet ska blåsas bort ur deras skallar och ersättas av en lojalitet mot systemet som är som gjuten i betong. Själv skolkade jag alltid i skolan och det är jag glad för!

När minsta droppe olja faller i havet skriker sig folk hesa av domedagsfruktan, men klä sig i kläder gjorda av restprodukter från oljeraffinering syntettextilier, det kan man, likaså blanda samma restprodukter med stenkross och slänga på backen asfalt, det är inga problem!

Vi köper odlad lax för att rädda den vilda, när den odlade dito i själva verket sprider parasiter som riskerar utplåna den vilda laxen från jordens yta.

Och vårt kära livsmedelsverk har varit omtänksamt nog att förbjuda försäljning av färsk mjölk, så att vi tvingas dricka pastöriserad mjölk där upp till 50 av näringsämnena förstörts. Märkligt också förresten att folk är rädda för att gå upp i vikt av färsk mjölk, när fettglobulerna i ohomogeniserad mjölk faktiskt är så stora att de flesta inte kan gå genom tarmväggen och tas upp av kroppen.

Likaså skakar jag på huvudet åt hur människor på grund av tidsbrist försöker bränna så många kalorier på så kort tid som möjligt. Men vad de inte inser är att sådan intensiv träning kan skapa fria radikaler och förkorta kroppens livstid.

Det mesta av naturen, i synnerhet i Skåne, är idag som bortblåst som en följd av 200 års konstant rationalisering inom skogs- och lantbruket. Skåningar tror de befinner sig i "naturen" när de krattar löv i trädgården eller matar ankorna i stadsparken.

Avskogningen av Europa började redan på 90-talet, då man avverkade stora arealer skog som angripits av barkbaggar efter svår storm och torka. Om man tog bort de svaga och döda träden, skulle barkbaggen inte ha någonstans att bygga bo, trodde man. Men samtidigt tog man också bort boplatser för de hackspettar och skalbaggar som är barkbaggens naturliga fiender. Angrepp från barkbaggen är ett tecken på att det finns för lite död ved, och ingår i en gungbrädelik balansmekanism. Ju fler träd barkbaggen dödar, desto fler boplatser har dess fiender, som ökar i antal tills angreppen upphör.

Dessutom har, mot bakgrund av lögnen att den globala uppvärmningen orsakas av CO2-utsläpp, efterfrågan på biobränslen ökat, och hela skogar och ekosystem har skövlats i Europa för att ersättas av biobränsle-plantager.

De flesta multinationella företag ägs av satanister som tillber demoniska väsen, och det inkluderar även musikibolagen. De ger inte positiv, bra musik något utrymme, samtidigt som de antastar hederliga människors öron med sin egen satanistiska musik. Lady Gaga är ett bra exempel. Hennes musikvideor är fulla av symbolism associerad med det satanistiska sällskapet Illuminati. De vill skapa musik som har en så låg, primitiv energi som möjligt, för att hålla människor på en så låg andlig och intellektuell nivå som möjligt. Det är därför musiken idag verkar vara komponerad av lobotomerade grottmänniskor. De influerar även modet på olika sätt. För att göra människor bekväma med rollen som deras slavar, har de gjort det på modet att klä sig till vardags i arbetskläder, till exempel jeans, rutig skjorta, reflexväst och så vidare. Även tröjor märkta med olika siffror och beteckningar som i ett fångläger har de gjort på modet att bära. Och folk tar det till sig, och klär sig villigt som om de vore straffarbetare i något fångläger. Dessutom har de gjort det på modet att dekorera kroppen med dödskallar och djävlar och andra negativa symboler.

De kontrollerar även, genom några få bolag, all elektronisk kommunikation mellan alla människor på hela planeten. Och för att bibehålla denna kontroll, har de har övertygat människor att aldrig lämna ut namn och adress på internet. Aftonbladet och Expressen har ju lärt oss att inte lita på varandra.

Sen har vi transportkommunikationen. Alltfler av trafikhuvudmännen i Sverige förbjuder kontant betalning, och inför olika typer av kontaktlösa kort som använder sig av RFID-teknik. Denna teknik kan orsaka cancer, och möjliggör dels spårning av människor, dels avläsning på avstånd utan innehavarens vetskap. De hemliga planerna är att förse varje invånare på Jorden med ett implanterat RFID-chip, Resekortet och Jojokortet är bara ett steg på vägen.

Men, har man rent mjöl i påsen har man väl inget att dölja? Alla människor som strider för det goda har något att dölja, i satanisternas ögon. De vill skapa en global fasciststat, och de ser alla som fiender, som sätter sig emot detta. Övervakningskamerorna måste bort nu för att skydda de människor som arbetar för det goda. Jag har själv fått elektronisk kommunikation censurerad, därför att jag arbetar i samhället för det goda. Googla "Targeted Individuals".

Jag blir så trött på alla sexologers ständiga tjat i kvällspressen om hur bra det är att onanera. Om vi följde sexologernas råd till punkt och pricka, skulle svenska folket inte göra annat än sitta och runka av hela dagarna. Faktum är att det är inte alls bra att onanera, och att det sker över huvud taget tyder på att något inte står rätt till med människans astrala energisystem. Vid varje utlösning gör en man på en gång av med 1/3 av dagsbehovet av zink, och stora mängder livsenergi som lagras i sperman. Under antiken rekommenderade man frånvaro av utlösning, som botemedel mot sjukdomar, eftersom kroppens livsenergi då kunde användas till att bota sjukdomar i stället.

I dagens materialistiska samhälle delar man in människor i "killar" och "tjejer". Människor kallar sig glatt "kille" eller "tjej", totalt omedvetna om att "tjej" betyder "hora", och att "kille" kommer från "harlequin" som betyder "djävul", och även använts om knekten i kortlekar, därav kortspelet "kille". Är människor verkligen så oinsatta i livets natur, att de inte förstår att det att vara född som kvinna, man, kines, afrikan, dvärg etcetera endast är en upplevelse och inte den vi är? Jag är ett väsen/en varelse som upplever världen ur en mans/kvinnas perspektiv, men jag är inte en man/kvinna. Tid existerar inte över huvud taget, och alla begrepp därtill relaterade, till exempel ålder eller energi är totalt irrelevanta. Människan är i denna bemärkelse den enda varelse i universum som funnit ett sätt att mäta något som inte existerar. Eftersom energi inte existerar, går det att "skapa" energi ur ingenting. Fråga Orffyreus, han vet!

På grund av alla sociala, oskrivna regler i dagens samhälle vågar nästan ingen vara sig själv. Så för att kunna vara sig själva dricker många ungdomar kopiösa mängder alkohol, vilket skadar astralkroppen och stänger ner de högre chakrana, bland annat tredje ögat som har att göra med att se den högre sanningen, och att kommunicera telepatiskt. När de högre chakrana stängs ned, så blir de lägre chakrana, bland annat solar plexus i stället överaktiva, och det är därför som människor kan bli aggressiva då de dricker alkohol.

På grund av alla normer för människors sexuella beteenden, så tvingas människor till att köpa och sälja sex. Att sälja eller köpa sex är helt enkelt ett sätt att i samhällsdatorn kringgå vissa sociala normer som den är programmerad med, genom att använda andra normer. Om man vill bli kvitt sexhandeln kommer det inte att hjälpa att förbjuda den och därigenom ännu mer fördöma människors beteenden, för det är just på grund av samhällets sjuka, begränsade normer och fördömande mot avvikelser, som människor tvingas till att köpa och sälja sex. Att sälja sex kan vara ett sätt för en kvinna att uppleva spänningen i att ha sex med många okända män, utan att betraktas som slampig. Många transsexuella personer säljer sex som ett sätt att uttrycka sig sexuellt trots samhällets fördömande av deras sexualitet. Sexköpslagen är ett hån mot de personer som drabbas som hårdast av samhällets sjuka, förvridna stereotyper och ideal.

Vi måste öppna våra ögon och sinnen och vägra vara en del av det nonsens som samhället är. Vi måste sluta stirra likt zombies på tv och på våra mobiler och sätta oss ner och tillsammans diskutera vad vi ska göra åt de satanister som försöker styra vår värld. Vi måste vägra betala med RFID-kort på bussen, tåget och vi måste vägra skicka våra barn till dagis och skolor för indoktrinering. Vi måste lägga alla normer, stereotyper och fördomar åt sidan och öppna upp oss för de oändliga möjligheterna och de högre, andliga sanningarna om livet och universum. Vi måste vända ryggen åt det livsfientliga monstrum som samhället blivit, och räcka en hand åt den närande, helande och värmande moder Jord vi hypnotiserats att tro att vi inte är en del av. Vi måste inse att rättssystemet är ett falsarium för att hålla oss fångna, och att det bara finns en enda universell rätt; den som styrs av gudomlig attraktion och kärlek.


Om författaren

Författare:
Lennie Tofft

Om artikeln

Publicerad: 07 apr 2011 11:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: