sourze.se

Vadå vinter?

Så är det alltså vinter igen och som vanligt så halkar folk om kring på gator och torg som om de vore berusade trots att de i 99 procent av fallen inte är det.

Som vanligt har SMHI varnat för att vädret ska slå om och det kommer att bli kalare och det kommer att snöa, men trots denna förvarning så går det precis som föra vintern åt helvete, maskiner och personal tas "på sängen" eller om de sitter på annat håll typ på WC, men det är bara spekulationer från min sida.

Nåväl, när man nu väl kommer ut och ska påbörja snöröjningen så... glömer man att halkbekämpa gatorna och torgen med motiveringen att det ju kommer att töa bort.

Ja, men inte just nu eftersom temperaturen sakta men säkert sjunker under noll sträcket för oss som mäter med Celcius så är allt under noll minusgrader och allt över plusgrader men detta är något som dessa muppar inte förstår, trots att resten av Sveriges befolkning har fattat detta, till och med den som är mellan 7-10 år har fattat detta, trots att de är så unga.

Och som vi alla vet så kommer får man höra "Vi lovar att bättra oss till nästa år" eller "Jag kan inte uttala mig om detta ärende" och liknade intetsägande kommentarer.

Så vad göra?

Ja, att bruka våld mot dem som sitter och bestämmer är olagligt men fullt förståeligt. Någon mirakellösning finns inte tyvärr, så de blir till att skaffa broddar eller liknade utrustning.

Glöm inte att ta med patientkortet när du ska ut, om du skulle hamna på akuten. Skulle du nu göra det är du inte ensam.


Om författaren

Författare:
Fredrik Hansson

Om artikeln

Publicerad: 02 mar 2011 10:36

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: