sourze.se

Jag är konstnär, poet och författare

Jag ser det du inte ser, jag mår som du inte mår, jag vet det du inte vet, jag skapar. Du skapar inte. Jag är konstnär, poet och författare.

Jag är utvald av de utvalda. Jag tillhör en elit som hävdar att den inte finns likväl som mina gelikar frenetiskt går i försvar när någon otrogen påtalar dess existens. Jag äts upp inifrån av det förakt jag känner för de jag utger mig för att skydda.

Jag är konstnär, poet och författare.

Jag ser det du inte ser, jag vet det du inte vet, jag förstår det du inte förstår. Du förstår inte att du behöver mig. Jag behöver inte Dig.

Jag är konstnär, poet och författare.

Ifrågasätt aldrig behovet av mig ty jag är livets moder. Jag finns i luften du andas, i maten du äter och i kroppen på den du älskar. Jag ser dig. Du ser inte Mig.

Jag är konstnär, poet och författare.

Läs mig, se mina verk, ifrågasätt aldrig min förmåga att tolka livet och servera dig det i mina mästerliga verk. Jag är fri. Du är fången. Försök aldrig efterlikna mig, du kan aldrig lyckas. Du är gemen, jag är unik.

Jag är konstnär, poet och författare.

Acceptera din plats där nere, jag finns där uppe.

Jag är konstnär, poet och författare.


Om författaren

Författare:
Göran Larsson

Om artikeln

Publicerad: 20 feb 2011 21:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: