sourze.se

KRF - för de otränade och lata!

"Tänk er ett förbund som stödjer de otränade och de lata människorna runt om i världen. Tänk er deras fantastiska och glamorösa galor där allt vad onyttighet heter prisas!"

Häromdagen när jag satt i bilen med mina arbetskamrater så föddes en idé, något utöver det vanliga: KRF – Kronvrakens riksförbund. Gillar ni det? Faktum är att KRF är något som vi alla borde försöka starta upp i våra städer och orter. Det har potential att bli riktigt stort såväl inrikes som utrikes. Jag tror verkligen på Kronvrakens Riksförbund och att det i framtiden kan etablera sig på de allra högsta nivåerna inom hälsa och sport.

Tänk er ett förbund som stödjer de otränade och de lata människorna runt om i världen. Tänk er deras fantastiska och glamorösa galor där allt vad onyttighet heter prisas! "Guldbullen" skulle vara det finaste priset inom föreningen och delas ut till den personen som under det senaste året systematiskt har misskött sin kropp allra bäst. Alltså, den personen som ökat mest i vikt och tappat mest kondition kan stolt sträcka sina händer upp mot skyn, ihållandes Guldbullen, priset för en sann tungviktare!

Jag tycker i ärlighetens namn att det vore en fin idé. Liksom ett sätt att visa alla, oavsett form och kroppsstorlek, att även den värsta av människor kan få bli tilldelad ett pris att vara stolt över. Guldbullen, vandringspokalen för sanna matvrak och konditionshandikappade idioter, idrottsmannens raka motsats och de fetas finaste symbol!

Jag kan spinna vidare hur länge som helst på denna idé men faktum är att jag måste iväg, ska nämligen se gamla B-filmer och dricka vin. Men, men, tänk på det gott folk, ta KRF till era hjärtan!

Peace


Om författaren

Författare:
Johnny Pettersson

Om artikeln

Publicerad: 14 feb 2011 12:42

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: