sourze.se

Nobbad

"Smack! Smärtan tog mig brutalt tillbaka till verkligheten och frågande tittade jag på mannen som stod stilla som ett stenstod och iakttog mig. Jag lade handen mot kinden och kände smaken av blod."

"Nej tack… jag tänkte stå och titta på dem som dansar ett tag. Kanske senare…" Den krallige mannen var klädd i helsvart och rakad på huvudet. Ögonen var besynnerligt svarta de med, och pupillen tycktes så liten att den knappt syntes. Han tittade på mig uppifrån och ned några gånger, sedan fnyste han något ohörbart och gick iväg.

Jag lutade mig behagfullt mot staketet och tittade mot dansgolvet som var täckt av glada ungdomar som dansade av hjärtans lust. Kanske inte alltid i takt, men glädjen i det de gjorde tog bort oviljan att se på dem. Minnen vaknade och såriga händelser som jag försökt att glömma kom upp som illvilliga varelser ur min hjärnas innersta vindlingar. Fotot av killen som gett mig dem flaschade förbi och en tår rann längs kinden för att landa på kragen på min nya vita skjorta.

Djupt försjunken i grubblerier om livet och kärlekens underliga val missade jag att någon ställde sig bredvid mig. "Smack!" Smärtan tog mig brutalt tillbaka till verkligheten och frågande tittade jag på mannen som stod stilla som ett stenstod och iakttog mig. Jag lade handen mot kinden och kände smaken av blod. Orden malde runt i munnen, men chocken över det han gjort överbryggde talförmågan. Efter några sekunders stirrande öppnade han munnen. Ögonen var som två knivblad och hörntänderna verkade skarpslipade. En vision av en ilsken katt kom för mig, och jag ryggade meter för meter tills jag kände barstolen i länden. Mannen tittade sig runt i lokalen och pekade på mig med fingret flera gånger. "Jag har blivit nobbad sex jävla gånger ikväll… hajjar du! SEX JÄVLA GÅNGER!" Han skrattade hånfullt och tryckte in fingret djupt in i mitt ena revben. "Så jävla lågt! Som om ni är en högstående ras som inte kan förmå er att kliva ned från er fucking jävla piedestal! Fatta läget bruden! SEX JÄVLA GÅNGER!"

Bartendern hade stannat upp i sin servering till en kund och frös i tiden, mållös av det han såg, fylld av skam över att tillhöra manssläktet. Ändå kunde han inte låta bli att lyssna… men ändå vara beredd att gripa in om det skulle gå överstyr. Mannen tog bort sitt finger och jag försökte dra mig åt sidan. "Pang!" Mannen smällde in foten i bardisken för att stoppa min flykt och log samtidigt skevt. "Du är inte så tuff nu va? Fin i kanten och ball? Stå där som en jävla sexdrottning och vänta på att en snygg karl skall komma fram och bjuda på vin. Jag vet nog hur ni är funtade… allt skall vara gratis… ALLT!" Han hämtade andan några sekunder och slängde en snabb blick på bartendern som stod med fingret på larmet till vakterna. "Jag skall faan i mig bli munk… strunta i samhällets mall av den perfekta familjen med barn, hund och Volvo. Ni tjejer är bara horor allihop… tillåter män som har pengar att sätta på er. Dissar oss vanliga simpla knegare… men ni är förlorare allihop. ALLIHOP!" Han spottade när han pratade och mitt ansikte var vått av saliven. Mannen alternerade mellan att vara extremt nära mitt ansikte och en bit bort. Under tiden som han pratade gestikulerade han med hela kroppen.

Ett par bastanta vakter banade sig väg genom discot och jag såg i ögonvrån hur de närmade sig. Min normala kaxighet höjde sig över räddytan och med fast röst sade jag orden som pockat på att bli sagda från första sekunden: "Dra åt helvete! Försvinn ur min åsyn ditt äckel!" Min bröstkorg hävde sig häftigt och en kort sekund var jag livrädd att få stryk. Mannen lyfte sakta handen och knöt den… ögonen glödde av hat. "Du... du… din jävla fitta… Nu jävlar!" I exakt den sekunden greppade vakterna mannen och tvingade bak händerna på ryggen för att sedan avlägsna honom därifrån.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 28 okt 2010 11:12

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: