sourze.se

Real Madrid vinner vänskapsmatchen mot Münich

Utan San Iker Casillias hade inte Real Madrid vunnit. Denna match var allt utom trevlig för Real Madrid-fansen!

En händelsefylld första halvlek var det och man visste verkligen inte vem som skulle göra mål i nästa sekund. Men trots denna händelserika halvlek blev det inte värst så många mål!

Många stora chanser fick Bayerns Ribery, men den oerhört kvicka målvakten Iker Casillias var alltid på sin vakt! Han var så fantastisk bra och räddade verkligen Real Madrid mot ett riktigt fiasko!

Ricardo Cavalho och Sami Khedira som gjorde sina debuter spelade bra. Men Real Madrid i helhet var dock dåliga. Denna match av alla var mycket viktig trots att det bara var en vänskapsmatch. Man vill ändå vinna...Så tänker alla.

Andra halvlek fortsatte på inte på samma sätt. Den var inte underhållande och inte värst så händelserik. Med andra ord var den tråkig.

Byten gjordes med hopp om att lagen kanske kommer igång men ingen framgång där häller, matchens rytm fortsatte vara oerhört segt. Dí Maria frispelades på kanten av Ronaldo men avslutet räddades och returen sköts utanför av Van der Vaart. I en annan situation skulle Benzema läckert lyfta fram bollen mot Ronaldos panna men nicken räddades. För Bayerns del hände det inte mycket alls i andra halvlek, ett mål som dömdes bort för en tydlig offside, de var det enda noterbara. Sakta seglade tiden förbi och till slut stod det 0-0 efter 90 minuter, vilket betydde att straffar skulle avgöra denna match.

Badstuber skulle kliva fram än en gång, denna gång fick han bollen förbi San Iker dock bara knappt. Ronaldo sköt in sin straff säkert, samma sak kan sägas om samtliga Real spelare som fick chansen från 11 meter Van der Vaart, Alonso, Benzema dock inte om Altintop och Braafheid helt enkelt inte fick bollen förbi den magiske Iker Casillas.
Till slut stog ett dåligt Real Madrid där som segrare och därmed har José Mourinho tagit sin första pokal som tränare för Los Blancos!

Matchens lirare var Casillas. En person som gjorde mig tyvärr mycket besviken var Cristiano Ronaldo. Med dåliga passingar och dåliga avslut kom han inte långt, och tog aldrig de löpningarna som han kunde tagit. Han var inte som vanligt "on fire"!