sourze.se

Sökes: den perfekta studentpresenten

Om mindre än en månad är det studentdags för min flickvän, vad ska man ge henne? Vad är passande och vad är bara over the top?

För två år sedan tog jag studenten. Vid detta tillfälle var jag och min flickvän inte tillsammans, men vi hade precis börjat bli mer än mer än bara goda vänner. Hon gav mig en stor flaska av min favoritvodka hon känner mig så väl och jag kunde inte ha varit mer nöjd.

Som ni kanske förstår så är det inte direkt läge för mig att komma traskande med en flarra vodka till henne, utan nu gäller det att tänka ut något riktigt bra. Men det finns såklart några problem på vägen...

Hon gillar inte bling-bling, så inga ringar eller något sånt skit kommer att duga här. Högklackade skor är en av hennes stora förälskelser i livet, men jag tror inte att jag kommer att komma undan med ett par Louboutin-pumps heller.

Så, vad ger man en 20-årig tjej som är nybliven frisör? En sax? Nej något bättre måste jag komma på. Vad har ni gett era män/kvinnor i lägen som dessa? Vad är passande?

Jag måste komma på något riktigt bra, jag tänker inte vara den som kom med något dåligt skräp. Priset spelar ingen roll, så låt fantasin flöda! Om någon kommer på ett tips som jag faktiskt kommer att gå loss på så kommer jag att skicka samma sak till den som gav mig tipset, så glöm inte att skriva med er emailadress.


Om författaren

Författare:
Incendio

Om artikeln

Publicerad: 14 maj 2010 14:29

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: