sourze.se

Är världen upp och ner?

I Väst införs nu storebrorssamhällen för att kontrollera medborgarna. I synnerhet de som stödjer motstånd mot anfallskrig och ockupation. Vilka är det? Jo, det är vi som vill vända världen rätt!

I tidningar och radio/tv får vi veta att Iran måste bombas med kärnvapen? för att de misstänks vilja skaffa kärnvapen, som de ännu inte har. Israel som sedan länge har kärnvapen, bombade Irak 1981, av samma skäl. De säger att om inte USA gör jobbet denna gång, så skall de göra det själva - igen. Indien och Pakistan har också kärnvapen. Och USA, som nu "demokratiserar" Irak och Afghanistan genom ockupation. Sverige befinner sig i krig för första gången på flera hundra år. Lade du din röst för det? Man kallar det U-hjälp.


OBS! Texten fortsätter under klippet -->Palestinierna har blivit bestulna på sitt land. Fördrivna flyktingar finns spridda i läger sedan över 60 år. USA, EU och Israel har bestämt att de skall svältas till slutgiltig underkastelse i de återstående 10 procenten av ursprungliga Palestina. Varför, jo de vägrar att erkänna den starkes rätt - med stöd av folkrätten.

I Sverige och annorstädes införs storebrorssamhällen för att kontrollera medborgarna. I synnerhet de som stödjer motstånd mot anfallskrig och ockupation. Vilka är det? Jo, det är vi som vill vända världen rätt!

Var finns den röst som försvarar folkrättens principer och kritiserar Sveriges knähundspolitik gentemot USA?

Inför valet till riksdagen i höst finns nu två politiska block - enligt amerikansk modell. De kommer att tävla om vem som bäst kan administrera den så kallade utvecklingen - ett skådespel för folket.

Var så god och välj!


Om författaren

Författare:
Lasse Wilhelmson

Om artikeln

Publicerad: 04 maj 2010 06:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: