sourze.se

Salem Al Fakir och Ola de första finalisterna

Salem Al Fakir och Ola blev de två första artisterna att gå direkt till finalen i Melodifestivalens första deltävling. Till Andra Chansen gick Jessica Andersson och Pain of Salvation.

Först vidare till finalen blev en väldigt glad och överraskad Salem Al Fakir, som lyckades få över folket på sin sida med hans egenhändigt skrivna "Keep on Walking". Direkt efter sändningen strålade han ikapp med Ola men erkände att han försökte hålla sig lugn, fast han egentligen bubblade inombords. Det här var ingenting han vågat vänta sig. "Nej, absolut inte, men det kommer sjunka in så småningom. Jag är fantastiskt glad, det här är så otroligt, otroligt, otroligt roligt och jag är så förvånad, jag trodde inte det skulle bli så här", sade han direkt efter sändningen.

En som fick sin revansch i Melodifestivalen den här kvällen var Ola. Efter att ha fallit i Andra Chansen för två år sedan är han äntligen i Melodifestivalfinal, efter en nervpirrande omröstning där det slutligen stod mellan honom och Jessica Andersson. Och det var en lycklig Ola som mötte pressen direkt efter sändning. "Jag hoppas att de kände den energin jag känner, och att de tyckte att det var en bra låt som platsar i Globen" sade han. "Alla låtar var ju fantastiska på sitt sätt och hade sin genre, och jag tycker att det här var den deltävling som hade mest spridda stilar och framträdanden. Det kan inte ha varit lätt för tittarna!"


Om författaren

Författare:
Anna-Sofia Pehrson

Om artikeln

Publicerad: 08 feb 2010 10:11

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: