sourze.se

FREDAGSKVÄLL

Ensam Singel Är Också Glad För Att Bjuda en Karl På Choklad...

Hon Är Ensam Och Det Är Jag Också. Vi Sitter Tillsammans Mitt Emot Varandra Medan De Vuxnaste Har Kalas I Sitt Matrum Och Gäster. Frun Visar Oss Att Vi Kan Sitta i Hallen Och Prata Intervjuer. Dottern i Huset Tar Fram En Stor Prydlig Kartong Med Choklad Och Börjar Bjuda Mig. Då Medan Jag Frågar Och Hon Svarar. Då Så Myser Vi Framför Varandra Och Tuggar På Chokladen. Nu Efteråt På Kvällen. Så Går Jag Ut Från Familjen Och Sedan Är Jag Aldrig Där Mer. För Jag Fick Inte Bjuda Ut Mig Till IntervjuFöretagets Kunder. Många Andra Har Sitt. Sin Familj. Pengar Och Nytt Hus. Men Jag Har Bara Mitt Gammalt Som Fan. Men Mycket Stort Med Många Hemliga Rum. Du Man Eller Ensam Kvinna Blir Nog Också Glad Om Du Bjuds På Choklad. Men Det Kan Också Vara Som Ifall Någon Gör Dig Lycklig. Då Njuter Man Lika Mycket Som Av Choklad. Presenter. Brev i Postlådan Och Beröm. Det Är Varje Ensams Dröm. Men Alla Vi Som Tror Att Det Bara Är Vi Själv Som Har Det Ensamt. Ska Veta Att Det Går Nästan Lika Många Av Det Ena Könet Som Det Andra... Alla De Som Av Någon Konstig Orsak Tvingas Få Vandra Genom Livet Ensamma. Men Det Är Ingen Struntsak...


Om författaren

Författare:
pekanus persson

Om artikeln

Publicerad: 15 jan 2010 11:21

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: