sourze.se
Artikelbild

Göran Persson var aldrig någon landsfader

Hur står det till med Sveriges säkerhet? Frågan behöver ställas då vår före detta statsminister agerar som en lobbyist i Riksdagshuset för världsledande företag inom krigsindustrin.

Jag är inte förvånad över att Göran Persson ljuger inför media när de nu hittat hans händer i den stora syltburken. Däremot förvånas jag över hans föraktfulla uppträdande i och med att han förnekar fakta!

I mina ögon är han tyvärr bara ytterligare en i raden av föredettingar som sålt sin själ till kapitalet, men det finns en stor skillnad mellan Göran Persson och andra före detta politiker – han har en enormt stor kunskap både om hur politiken fungerar och insikt i alla dessa statshemligheter, om till exempel försvaret, krigsstrategier, vilka länder Sverige i lönndom samarbetat/samarbetar med utan folkets vetskap. Allt detta gör att Göran Persson har en väldig insyn i det mesta som sker, och när han vistas i Riksdagshuset bör alla andra vara mycket försiktiga med vad de diskuterar, eftersom Göran Persson numera tillhör "fiendelägret". Detta är ett faktum som är mycket viktigt att komma ihåg!

I och med att Göran Persson varit med i svensk toppolitik så länge har han också väldigt god insikt i det viktigaste som har med vårt lands försvar, infrastrukturen, beredskapen, maskinparken med mera, att göra. Därför bör det skapas en debatt om att före detta riksdagspolitiker utför en dans på slak lina varje gång de säljer sig till kapitalet.

Min fråga är rak och enkel: Kan vi verkligen lita på att det inte läcker ut hemligheter till våra "motståndare"? Riskerna är stora om inget görs snarast möjligt!

Den som eventuellt fortfarande tror på myten/lögnen om Göran Persson som landsfader bör snarast skrubba bort detta med såpa och skurborste, för så var det aldrig ens under hans aktiva karriär. Skulle det finnas någon seriös journalist som gjorde en granskning av Göran Perssons liv är jag övertygad om att denne skulle finna att han hela tiden använt politiken i ett enda syfte och med en enda avsikt: sin egen egoistiska och ekonomiska framgång. Allt annat är bara en rökridå.

Personligen tycker jag att hans agerande i den här "affären" bara bekräftar det jag påstår. Lägg sen till det faktumet att han verkar vara enormt mycket rikare än alla andra sossepolitiker jag sett under mitt liv. Bästa exemplet är väl hans boende som väl får betraktas som något en moderat politiker möjligen skulle ha råd med. Detta är dock mina högst personliga spekulationer.

I en artikel som publicerades i Aftonbladet igår skrivs det bland annat om hans jobb som Senior Advisor på JKL som grundades av tre moderater där han agerat för försvarsindustrin, bilbranschen och etanolindustrin. Det är just dessa uppdrag Göran Persson förnekar att han haft, trots att det till och med finns bildbevis och uttalanden från uppdragsgivarna, till exempel Kockums och Hägglunds.

Det är allvarligt när en före detta statsminister säljer landets statshemligheter för dyra pengar. Han är en Judas med sina 30 silverpenningar helt enkelt.

Inga gränser verkar finnas för Göran Persson när det gäller hans girighet. Jag har alltid fått en olustig känsla i magen varje gång jag sett honom uttala sig genom alla år. Det är uppenbart att han älskar att stå i rampljuset plus att han kanske vill komma in i dom riktigt fina "rummen" där adeln de riktigt rika håller till. En tanke som slår mig är att han kanske helt enkelt lider av något som heter narcissistisk personlighetsstörning? Gå in på Wikipedia och läs där hur denna sjukdom yttrar sig och du ser en stor likhet mellan narcissim och Göran Persson!


Om författaren

Författare:
Stig Olsson

Om artikeln

Publicerad: 30 nov 2009 12:28

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: