sourze.se

Skyddar vaccinet mot svininfluensan?

Det finns många konstaterade fall där vaccinationer orsakat epidemier, i modern tid har det hänt flertalet gånger i Afrika.

Det mest kända fallet inträffade dock för länge sedan, i samband med vaccinationen mot den så kallade spanska sjukan som först kallades svininfluensan. Familjer Rockefeller låg bakom ett vaccin som orsakade stort elände, de enda länderna som klarade sig undan massdöden var Egypten och Grekland, de två länder i världen som inte tog emot Rockefellers fruktade vaccin. Många år efter miljontals människor dött talades det världen över om Rockefeller-sjukan.

Svininfluensavaccinet verkar vara lindrigare än Rockefeller-vaccinet men har orsakat flera dödsfall världen över och svåra biverkningar, bland annat dog två personer i Sverige på ett äldrevårdhem dagen efter de vaccinerats, enligt personalen var de innan vaccinationen vid god hälsa och inte på något sätt på väg att snart dö. Nu konstateras det även att svininfluensavaccinet inte ger något säkert skydd mot svininfluensan eller att det möjligen ger folk svininfluensan. Då svininfluensaviruset finns i vaccinet kan folk smittas. Myndigheterna påstår att det kan ta flera veckor efter vaccinationsstillfället tills man är skyddad mot svininfluensan och om man under den tiden får svininfluensan så säger de att det absolut inte kan bero på det virus som fanns i sprutan. Vad det hela kommer att sluta återstår att se, men räkna med att myndigheter kommande år kommer att fortsätta driva vaccinationskampanjer där farliga vaccin används på hela befolkningen. Låt oss stoppa detta avsiktliga förgiftande av folket. Man kan undra varför folkgrupper som till exempel Amish-folket i USA inte får många av de åkommor som är vanligt bland folk som vaccinerats i stor utsträckning, jag pratar då främst om autism som endast finns i en försvinnande liten grad bland Amish-folket och när det finns är det ofta bland dem som övertalats att ta vaccin.


Om författaren

Författare:
Marcus Borg

Om artikeln

Publicerad: 12 nov 2009 15:02

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: