sourze.se

Så skapades ett monster

"Tyvärr är det massmedia som styr språket i Sverige. Bättre än någon annan vet de hur man ändrar på människors sätt att tänka, det gäller bara att byta ord. Som verbala ingenjörer har de bytt ut ordet radikal mot liberal."

De som styr det kulturella språket styr också kulturen. Varför det? Eftersom ord formar idéer och påverkar människors sätt att tänka. För att förenkla: ord undervisar. Tyvärr är det massmedia som styr språket i Sverige. Bättre än någon annan vet de hur man ändrar på människors sätt att tänka, det gäller bara att byta ord. Som verbala ingenjörer har de bytt ut ordet radikal mot liberal. Följande analys förklarar det bedrägeri som i dag marknadsförs som liberalism, mångkultur och tolerans.

Radikaler är de som ständigt är missnöjda med mänskligheten som vi känner den, de kämpar för en utopisk framtid, för en ny mänsklighet och för en förändrad värld, en värld där ondska och orättvisor har rensats ut, och naturligtvis är det radikalerna själva som kommer att ärva jorden. De delar upp samhället i de politiskt valda och de moraliskt fördömda och strävar efter en total förintelse av den sociala fienden som kommer att inleda ett årtusende av social fred.

Genom att föreslå en strategi för en total seger, blir radikalismen en art av rasism. Stigmatiseringen av hela samhällsgrupper kombineras med viljan att undertrycka dem permanent. De stigmatiserade och moraliskt fördömda i Sverige är avvikande grupper som inte delar kulturelitens värdenihilism.

Detta är den messianska drömmen som fördärvade hela 1900-talet, den gnostiska idealismen som underminerar sina egna syften och istället leder till gaskamrar och Gulag. Det är denna politiska religion som predikas av vänsterideologer på våra lärosäten, i media och av folkvalda, de har bara bytt kostym. Det liberala centrum i Sverige är i dag så genomsyrad av kulturvänstern att massmedia inte längre känner igen fienderna till det fria samhället. Med rätta upprörs de av rasismen hos Sverigedemokraterna, men de skräms av sin egen spegelbild i ett framtvingat monster som de själva har bidragit till att skapa.


Om författaren

Författare:
Johannes Forsblom

Om artikeln

Publicerad: 03 nov 2009 08:28

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: