sourze.se
Artikelbild

En tjuga extra

"Jag blev upplyft av det fräscha reportaget om Dregens bröllop i Situation Stockholm och jag fortsatte att bläddra i tidningen och hittade massor att läsa! Morgonen började bra och tidningen var värd den där tjugan extra jag betalade utanför ICA."

Jag kom in på ICA i går och skulle handla mat. I dörren stod en kille från Situation Stockholm och frågade om jag kunde köpa en tidning. Nej, sa jag och gick vidare. Då hörde jag i ryggen: ”Snälla…”

Jag gick till automaten en bit bort och tog ut pengar, sen gick jag tillbaka och sa att jag ångrat mig. Killen blev jätteglad och jag hade en hundralapp. ”Kan du växla?” sa jag. ”Jag vet inte” sa han och började gräva i fickorna. Han fick upp två skrynkliga tjugolappar och en enkrona.
”Det är ok!” sa jag. Killen blev så glad att jag fick en handkyss. ”Tack så hemskt mycket!” hörde jag när jag var på väg därifrån.

När jag kom hem lade jag tidningen på köksbordet för att läsa den senare. Jag noterade att det var ett bröllopspar på framsidan. Inga mindre än rockaren Dregen från Backyard Babies och hans tjej. De log så rart mot varandra.

I morse satte jag mig och tittade i tidningen. Jag slog upp bröllopsreportaget och mina ögon vidgades, när jag läste vad det stod där. ”Vi bjöd in Situation Stockholm som enda tidning att gratis göra ett reportage om vårt bröllop, så vi slapp gå igenom alla anbud skvallertidningarna lade på bröllopet”, sa Dregen. ”Hjälp vad häftigt!” tänkte jag. ”Vi ville dra kändispressen vid näsan”, läste jag vidare.

Jag tittade på bilderna och såg hur Dregen och hans tjej kommer på en flakmoppe, med bröllopsklänningen fladdrande i vinden. Efter moppen skramlar några konservburkar. Nygifta, kan man läsa på burkarna. Bilderna avslöjar att bröllopet ägde rum utomhus i skärgården där de bor. Jag tittade igen och tänkte: ”Vem är det som spelar?” Jag kände igen Lars Winnerbäck och kontrollerade i texten att det verkligen var han. Jodå, han spelar på bröllopet och även många andra kända artister. Även Dregen håller konsert.

Vad häftigt att se Lars Winnerbäck spela så där kompisar emellan! Han är ändå en av landets kändaste låtskrivare och artister och så håller han konsert på sin kompis bröllop i all enkelhet. Jag kände mig så glad när jag läste det här reportaget, att jag skrattade högt för mig själv när jag satt där med mitt kaffe.

Jag blev upplyft av det fräscha reportaget om Dregens bröllop i Situation Stockholm och jag fortsatte att bläddra i tidningen och hittade massor att läsa! Morgonen började bra och tidningen var värd den där tjugan extra jag betalade utanför ICA.


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 02 sep 2009 16:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: