sourze.se

Lyx för svenska mammor

"Vilken lyx vi har i Sverige som har det här systemet. Inte nog med att man får dagis till de större barnen TROTS att man är hemma med den nyfödda, dessutom får man även fritis till de större."

Min lilla sexåring skall till hösten börja på sexårsverksamheten och skall gå i skolan från klockan åtta till tolv.

En helt ny erfarenhet för den lille, eftersom jag varit hemma med minstingen och bara haft de andra på dagis två dagar i veckan. När vi var där och träffades för att få se var de skall hålla hus och vilka tider som gäller, fick man fylla i ett papper med hur mycket tid man skall lämna dem på fritidshemmet som ligger bredvid. Jag blev helt ställd! Eftersom jag fortfarande är hemma med barn har jag rätt till femton timmar i veckan på fritis. Fattar ni vilken lyx! Trots att jag är hemma, och har all tid i världen att hämta hem honom klockan tolv, så får han stanna till tre.

Vilken lyx vi har i Sverige som har det här systemet. Inte nog med att man får dagis till de större barnen TROTS att man är hemma med den nyfödda, dessutom får man även fritis till de större.

Skolan han skall gå i är liten och urgammal, men sååå charmig. Den ligger i Olberga utanför Tumba och tillhör en av de skolor kommunen vill ha bort. Över min döda kropp! En liten skola med superfin sammanhållning är den bästa början barnen kan få i livet. Min son kommer att gå där från ettan till trean, sedan blir det dags att börja i större skolor.

I den här klassen blir de sex killar. Vad mycket bus och skoj de skall ha.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 11 jun 2009 13:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: