sourze.se

Svininfluensa farligast för, just det - Svin!

Svininfluensahysterin vet inga gränser. Att kvällstidningar nu skriver löpsedel på löpsedel om denna "farsot" är vansinne.

I den fattiga delen av världen dör omkring 3000 människor varje dag av malaria. Mot detta finns inget vaccin. Där kan nämligen sjukvårdsindustrin inte tjäna en krona! Men nu plötsligt talas det om pandemi - folk varnas för att umgås, deras rädsla för att bli smittade vet inga gränser. Nu skriker folket och ledarskribenterna efter vaccinfabriker. Nu måste regeringar ta ansvar och få igång vaccinationer - det måste till ny forskning om influensavaccin, det är fågelinfluensa, svininfluensa, Tamiflu och jag vet inte vad.

Vad är det som skapar all denna hysteri? Enligt WHO har sedan 27 april 82 fall bekräftats, varav ca 40 från USA, och det droppar in några fall i land efter land. Bloggare skriver om massdöd. Vakna och friska människor är hysteriska över en fara som inte existerar!

I nyhetsartiklar världen över har det skrivits spaltkilometer om pandemier som aldrig existerat. Det har varnats från ledare om fågelinfluensans verkningar - av denna farsot skulle två miljoner amerikaner dö, enligt dåvarande president Bush. Vaccinationsindustrin, där många amerikanska ledare hade sina intressen, gjorde oerhörda vinster.

En australiensisk nyhetskälla varnar för 1,4 miljoner dödsfall i den nuvarande svininfluensan, och den ekonomiska tillväxten minskar med nästan 5 biljoner dollar. Och denna hysteri över någonting som inte ens har hänt!

I dessa kriminella nyhetsmedier skrivs det om pandemier liknande den som härjade 1918 och dödade mellan 50 och 100 miljoner människor världen över, under bara 18 månader! Men vad var det egentligen då som dödade alla dessa människor, inte var det influensan själv. Den verkliga boven i dramat var så kallade STREP-infektioner. Människor med influensa får ofta vad som kallas en "superinfektion". Man tror att den mycket farliga och ibland dödliga bakterien hette Streptococcus Pneumoniae, en bakterie som i sig, med dagens mediciner, är enklare att behandla än själva influensan.

Men folk som läser dagens löpsedlar och hör på radio och TV får inte veta om detta. Nej, de skall skrämmas och rusa till vaccinationsstationer och vaccinera sig med verkningslösa och farliga vacciner. Kom ihåg när folk bunkrade Tamiflu till ingen nytta förutom för affärsmännen, som blev rikare! Senare kom det fram att det medlet är verkningslöst. Det gav istället dessa biverkningar:

Illamående
Kräkningar
Diarré
Huvudvärk
Yrsel
Trötthet
Hosta

Mer allvarliga symtom är kramper, delirium och vanföreställningar. 14 dödsfall har inträffat bland barn och ungdomar till följd av neuropsykiatriska problem och även hjärninfektioner har upptäckts, något som ledde Japan till att förbjuda Tamiflu för barn 2007. Allt detta för en drog som, när den används enligt anvisningarna, bara minskar den tid influensasymtomen varar med 1-1 ½ dagar enligt officiella uppgifter.

Så, alla ni som blir oroliga över denna mediehysteri måste ta och fundera över var allt kommer ifrån. Lär er om influensavaccineringens icke-nytta och faror.

Låt inte hysterin ta över era liv!


Om författaren

Författare:
Kjell Holmsten

Om artikeln

Publicerad: 29 apr 2009 14:27

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: