sourze.se
Artikelbild

Kvinnor och män kan aldrig enas!

"Kvinnan får göra för stora uppoffringar i en relation. Hon mister sin själ, sin skaparkraft och sig själv. Hon blir en slav, lite drastiskt uttryckt."

Kvinnan har en förmåga att vilja vara till lags i en relation, vilket jag finner motbjudande. Hon gör i de flesta fall sitt bästa för att relationen och partnern ska bli lycklig. Det ligger i kvinnans natur. Men vad vinner kvinnan på att göra sitt bästa i en relation? Att vara förstående, att vara till lags så fort den älskade dyker upp eller hör av sig? Hon vinner ingenting, men hon glömmer bort sig själv. Hon får inte tid att träffa sina vänner. Nej, hon får knappt ens tid med sig själv.

Det är dessutom kvinnan som ska fatta när det är kris och försöka lösa den. Helst med sex.

Kvinnan har det största samvetet, enligt mina egna erfarenheter. Mannen kan gärna frisera sanningen utan att han tycker det gör så mycket, medan kvinnan blir skyldig om något går fel. Då är det fel på kvinnan och inte på mannen. Mannen kan inte göra fel. Det kan bara, i de flesta fall, kvinnan göra. Och gör kvinnan motstånd, kan mannen gå till handgripligheter, för då är hon ”svårhanterlig”. Även om mannen anser att kvinnan är omöjlig, kan han för allt i världen inte vara utan henne.

Om mannen vill ta på sig skulder, ja, då är det okej. Men om kvinnan övertrakasserar sitt konto, då är hon slösaktig, fastän det kanske är hon som får hela familjens ekonomi att gå ihop. Kvinnan får alltid skuldstämpeln. Kvinnan blir alltid ett offer.

Kvinnan får inte tycka om sex - då är hon lättfotad. Mannen får däremot ha åsikter om TV-hallåor och andra annonsobjekt som han finner intressanta att kommentera. Men det är inte fint om kvinnor kommenterar män. Då är de lösaktiga. De ska inte heller ha manliga vänner, för det är suspekt och slutar alltid på samma sätt. Män kan däremot ha kvinnliga vänner, det är bara mysigt.

Män tänker jämt på sex! Det är vetenskapligt bevisat. Får de inte ha sex ofta, är frun tråkig.

Kvinnor och män kan aldrig enas!

Kvinnan får göra för stora uppoffringar i en relation. Hon mister sin själ, sin skaparkraft och sig själv. Hon blir en slav, lite drastiskt uttryckt.

Kvinnan är samhällets slagpåse och vad hon än gör, så blir det fel. Varför skulle annars så många kvinnor säga, att det känns så?


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 21 apr 2009 15:18

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: