sourze.se

Avgå Wanja!

"Var är socialdemokraten i dig? Jag kan inte längre se ett uns av de värderingarna i dina ställningstaganden och ageranden."

Kära Wanja.

Din tid är nu kommen. Jag vill vara snäll mot dig och ge dig en förvarning om vad som komma skall. Vi är många som minns att du för nåt år sen inte ställde dig bakom ditt eget vårdförbund då de krävde en blygsam höjning av minimilönen för sina högskoleutbildade medlemmar. Du fick i ditt agerande inte ens stöd av TCO:s ordförande, och blev kritiserad av många socialdemokrater.

Nu har du precis gjort en ny dundertabbe med AMF-bonusarna, vilket sticker i ögonen på vanligt folk. Du skulle bara höra vad det pratas om på fikarasterna runt om i landet, hos dem som fortfarande har ett jobb att gå till, vill säga. Det sticker i ögonen inte minst för att det är dåliga tider och att det är hiskligt höga summor pengar, men även för att det handlar om människors hopsparade pensionspengar.

Var är socialdemokraten i dig? Jag kan inte längre se ett uns av de värderingarna i dina ställningstaganden och ageranden. Avgå frivilligt nu, innan folket kräver det. Folkets gräns är hög, men du har gått långt över den gränsen nu. Gör processen kort, för ditt eget, och för folkets, bästa.


Om författaren

Författare:
Tobias Jeppsson

Om artikeln

Publicerad: 23 mar 2009 10:57

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: