sourze.se

Bränderna i Södertälje - vad vill Global Intifada?

"Jag letade på Internet efter en programförklaring . Det enda jag hittade var att de skulle förstöra samförståndet. Men det jag kan konstatera är att de tydligen inte verkar tycka att folk ska ha någon mat i Södertälje."

I Södertälje har det nu brunnit på Coop, ICA Maxi och Willys.

När det började med Coopbranden så verkade det vara någon ensam pyroman. Sedan när ICA Maxi brann skrev folk kommentarer i LT Södertälje att det återigen var brand-rea. Willys har enligt Expressen fått hotbrev, från det vänsterextrema nätverket Global intifada. Gruppen, som är kända för att använda brandbomber, har nu kommit till Södertälje för att säga något.

Jag letade på Internet efter en programförklaring . Det enda jag hittade var att de skulle ”förstöra samförståndet”. Men det jag kan konstatera är att de tydligen inte verkar tycka att folk ska ha någon mat i Södertälje.

Om det nu är Global intifada som ligger bakom detta, så är de den lägsta vänstergrupp som någonsin existerat. Eftersom de nu har fått medieutrymme så återstår det att se om de fortsätter att syssla med mordbrand eller om de drar sig tillbaka.

Dessutom brann ett hotel i Eskilstuna igår natt, och man ställer ju sig frågan om de kommer bli misstänkta för det också...


Om författaren

Författare:
Mikael Vasara

Om artikeln

Publicerad: 26 feb 2009 10:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: