sourze.se

Bomber, granater och dödshjälp åt storkapitalister

"Tyvärr saknar jag insikter om hur utsikterna blir för 2009. Det här är bara gissningar. Det kan bli mycket värre."

2009 ser ut att bli ett mycket intressant år. Och då kan det vara läge att gissa vad som kommer att inträffa. Säkert blir det många dramatiska händelser över hela världen.

I USA kommer det att hända stora saker. Det blir en jordbävning i Californien och Golden Gate kommer att ramla pladask i vattnet.15 miljoner arbetslösa kommer att skapa social oro. Men det kommer man att lösa genom att sätta alla lågutbildade i fängelse. Det kommer att bli byggrusch av fängelser och det skapas en mycket stor efterfrågan av fångvaktare. Delstaternas regeringar kommer att ta över ansvaret för alla soppkök som utspisar de 37 miljoner som är fattiga. Och alla elever som börjar i första klass i skolan kommer att tilldelas ett handeldvapen för sin personliga säkerhet.

Usama bin Laden kommer att återuppstå och ta makten i Saudiarabien. Och han kommer att stoppa all oljeexport till USA och deras lakejer i kriget mot terrorismen. I Israel kommer det att bli lugn och ro och folket kan nu leva inom säkra och erkända gränser. Problemet med Iran löser man genom att släppa ner en atombomb över Teheran. Palestinafrågan löser man enkelt genom att kontinuerligt sterilisera alla kvinnor i fertil ålder.

I Japan kommer det att inträffa en jordbävning och ett kärnkraftverk kommer att kollapsa och skapa en härdsmälta. Jordens uppvärmning kommer att bli ännu allvarligare med stora naturkatastrofer som följd. Alla företag som tillverkar solkrämer kommer att gå i konkurs. Luftföroreningarna gör att det kommer vara som i Lutzen 1632 alla dagar året om.

I Indien kommer de nya kapitalisterna att starta nya kemiska fabriker. Och de kommer att förorena floden Ganges och två miljoner indier som dricker av vattnet där som hälsodryck stryker med. Storkapitalisterna kommer att få stora problem med sin psykiska hälsa på grund av krisen i världsekonomin. De som inte själva klarar av att ta livet av sig kommer att få aktiv dödshjälp av läkare i Holland.

I Ryssland kommer det att bli förbjudet att sälja och dricka vodka och andra alkoholhaltiga drycker. Undantag görs för alkoholister som kommer att få extra tilldelning av vodka så att de så fort som möjligt kan supa ihjäl sig.

Världens bilproducenter kommer att gå i konkurs, utom i Kina. Där kommer man att tillverka 500 miljoner bilar om året. I slutet av året kommer horder av kineser att invadera Västerlandet. Men de kommer inte som i fornstora dar till häst utan per automobil. Och det kommer att skapa en lång bilkö som sträcker sig från Himmelska fridens torg ända till dit där Hitlers Autobahn börjar. Därefter lossnar det i bilkön och det blir full fart framåt och det kommer att skapas utmärkta möjligheter att köra ihjäl sig.

Även om det ser dystert ut i stora delar i världen så lär det nog gå mycket bra för Sverige. Vi har ju alla ett trygghetslarm och det är bara att trycka på det så kommer det genast hjälp från den offentliga sektorn. Så det känns bra att ha höga skatter så att vi kan känna oss trygga.

Tyvärr saknar jag insikter om hur utsikterna blir för 2009. Det här är bara gissningar. Det kan bli mycket värre. Strindberg muttrade nåt om att det är synd om människorna. Jag tycker det är synd om barn och barnbarn som har såna föräldrar och mor- och farföräldrar som inte kan hålla sams och sköta jordens resurser bättre.

Årskrönikan för 2009 kommer att bli mycket intressant att se. För dom som överlever.


Om författaren

Författare:
Lennart Karlsson

Om artikeln

Publicerad: 21 jan 2009 12:46

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: