sourze.se

Kärlek är något man lever länge på.

Ta vara på den kärleken du får för innan man vet ordet av kanske den har lämnat dig.

När jag inte visste om du älskade mig längre, och jag inte vågade fråga så tänkte jag först "Jag skiter i vilket. Jag väntar på att du visar vad du känner och vill"

Sedan efter ett tag förstod jag att jag inte kan förlora dig. Du är det bästa jag har, och jag vill verkligen inte förlora dig.

Detta steg är jag just nu inne i. Hela tiden tänker jag tillbaka på allt det roliga vi har haft tillsammans, medan den ena efter den andra kalla tåren rinner ner för mina sorgsna kinder. En värld utan dig är inget jag kan föreställa mig. Bara jag tänker på att du en dag kanske inte finns hos mig så känns det som ett hål i hela mig. Ett hål så stort som inte kan repareras av någon annan än din kärlek till mig.

Snälla lämna mig inte.
Jag älskar dig// Viktor


Om författaren

Författare:
Viktor Törnkvist

Om artikeln

Publicerad: 23 dec 2008 09:42

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: