sourze.se

Idol 2008 - Årets enfant terrible borde vinna

För mig är han likvärdig med vilken stor artist som helst- och det handlar inte om fantasier, utan om ett stort artistskap. Han är den enda som för mig lyckats förmedla äkta närvaro till publiken.

Så ung han är, slår han det mesta. Men för den skull, vinner han kanske inte IDOL. Där är det sällan rättvist i slutändan.

För mig är han likvärdig med vilken stor artist som helst- och det handlar inte om fantasier, utan om ett stort artistskap. Han är den enda som för mig lyckats förmedla äkta närvaro till publiken.

Men - det är jag det! Jag väntar mig inget större stöd i den frågan. Han heter i alla fall Johan Palm - Idols "enfant terrible"!

Gillar man musik själv, brinner man för musik själv och vet man vad äkta känsla är, känner man igen den i andra. Det behöver inte nödvändigtvis handla om perfekta stämband eller ens en perfekt röst, utan känslan och personligheten hos en artist är minst lika viktig - och den har Johan Palm, så liten han är. 16 år och redan en entertainer, som vågar ta risker, som brinner för det han gör, som löser problemen under tiden han framför låten.

Johan Palm är min IDOL 2008!

Naturligtvis finns det andra artister i Idol, som kan aspirera på en Idol-titel detta år. Det är Kevin från Malta, som med sin enorma charm och scenvana vinner många hjärtan. Han har också en bra röst och ett glatt och härligt ödmjukt sätt. Kanske han vinner?

Lilla Alice är så underbar och en riktig liten pop-prinsessa. Kanske blir det hon som blir årets Idol?

Robin B är en kille som kan kamma hem titeln! Med de ögonen på en Idol-affisch, står han oemotsagd hos tjejerna och rösten är inget fel på. Han har också en härlig integritet. Uppfriskande.

Sen är det bara den tippade vinnaren Anna kvar. Tyvärr tycker jag inte hon passar som Idol. För mig är hon tjejen med gitarren och det tunna håret och schalen, som framför sina låtar på det sättet hon kan. Det har man tagit ifrån henne i Idol 2008. Hon har blivit en brud med tjockt blonderat hår fake alltså och ett par bedjande ögon. Rösten, som sägs ska påminna om Chers eller nån annan artists, passar inte mig i sammanhanget. Jag vill ha en idol som ser ut som en idol, sjunger som en idol och är en idol på riktigt!

För mig finns bara en som passar, "lenfant terrible":
Johan Palm!


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 16 nov 2008 16:32

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: