sourze.se

Idol: Vad hände med Markus Fagervall?

"Vad hände med Markus? Han var ju en bra sångare när han tävlade, vann överlägset alla ronder och när han får chansen blir det en flopp!"

Markus Fagervall, 2006 års Idol-vinnare, försvann från media, trots att han sagt att han skulle ta Sverige med storm efter segern.

Vad hände med Markus? Han var ju en bra sångare när han tävlade, vann överlägset alla ronder och när han får chansen blir det en flopp!

Jag tyckte mig märka, att så fort programmet Idol pågått några vändor, satte man igång att göra om deltagarna. Nya frisyrer, häftiga kläder och smink antog man tydligen skulle borga för succé hos publiken. Men si den uteblev för de flesta, utom för Darin, som faktiskt framstår som en pop-stjärna än i dag.

Vad jag tycker är intressant med Markus Fagervall, är att han så fort han fick chansen efter segern, satte igång att skapa skandaler på hotellen, som den värsta rockkändis. Han blev inte mer populär för det!

Markus har ju alla chanser i världen att bli en bra underhållare och snygg är han också!

Nu har Markus Fagervall gjort TV-comeback i Sommarkrysset!
Jag såg programmet. Det var en totalt omgjord Markus med en enormt onaturlig slickad frisyr och ett avskärmat och överdrivet uppträdande som gjorde sin comeback. Varför kan inte artisterna behålla sin särart? Varför måste de göras om för att passa in? Varför kan man inte sträva efter att vara sig själv som artist i stället för någon annan? Jag tror att man skulle lyckas bättre i sin karriär då! Vad skulle Markus förlora på att vara Markus? Som det nu är, ser han mer ut som Marilyn Manson och det vet vi ju, att det finns bara en Marilyn M!

Det skulle vara häftigt om man kunde säga att det fanns bara en Markus F också!


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 01 sep 2008 11:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: