sourze.se

Höj lovlighetsåldern till 18 år!

Såg på ett TV-program som heter Dateline, där de visar hur män i alla åldrar från 18 till 60 år kontaktar unga flickor i 12-14 årsåldern och skriver väldigt avancerad sex. Det är anal, oral och jag vet inte vad!

Jag känner mig lurad av många män. Inte alla! Men de män som kör en vals. När man säger NEJ, och de ändå försöker övertalar en till samlag. Man säger nej igen, då blir de sura. När man säger nej en gång till, då Så blir situationen hotfull eller man blir kallad för alla möjliga kränkningar.

Vad tror män att jag ska göra! Säga "O JA, jag tänder när DU visar att du inte respekterar mig, kallar mig för alla möjliga kränkningar och menar att jag ska ställa upp!"

När man sedan talar om för dem vad de har gjort mot en, så säger de att kvinnan var med på det. Var jag/hon. Ibland krävs minst tre nej för att bli hörd. Men om man går för långt så kan mannen bli ilsken, droga ner en och tvinga sig på en. Det är faktiskt inte kul.

Är det sådan sex de flesta män vill ha? Övertalning? En kvinna som inte vill ha sex med dig och samlag som kvinnan mår fruktansvärd illa av efteråt? Vill inte män kännas sig älskade och åtråvärda? Många män gör det väldigt svårt att känna så.

Sedan finns det kvinnor som vill ha hårda tuffa killar. Det är för mig att leva på en UFO-planet och vara den ända som är sund i huvudet.

Jag trodde sex skulle vara frivilligt och att man skulle vara tänd, längta och känna åtro till en annan människa. Om man inte vet vad kärlek är så har man inte mycket koll. Om någon säger "jag älskar dig" och "du är vacker" då går jag på det och jag tror på det. När man sedan inser att man har blivit utnyttjad, då vill man ge igen. Hur ska jag veta om en man ljuger? Jag är ingen tankelälsare! Min bästa hämnd är att jag kan resa mig upp och gå vidare, trots att man har gett en bit av sitt hjärta och sin själ till en människa som behandlar en som skit. Men det är deras val och jag är inte som de. Det är en lättnad att jag vet att jag inte vill ha dem och deras sanna natur.

Jag är 35 år och i februari 2008 blev jag kär för första gången där mannen var perfekt, snäll och vänlig och det var så satans sexigt! Han är blyg och vänlig. Lyssnar och uppträder som en gentleman. Jag är glad att jag fram tills nu har varit singel, har inga barn och inga allvarliga relationer bakom mig. Trots det har min omgivning sätt ner på mig och tyckt att jag har varit konstig. Jag har väntat på den sanna kärleken. Jag fann den och det är underbart. Det läker allt och jag kan bara skratta....

Men jag blir så arg när jag ser män och kvinnor utnyttja barns godhet och okunskap. Där sätter jag ner foten. LÄGG AV! Dessa flickor söker kärlek, men möter svin som utnyttjar dem för sitt egna nöjes skull. De är svagare än jag! Då blir jag förbannad och kräver att människor ska ta större ansvar som vuxna och det har inte barn under 18 år. Byxmyndig - MY AS! Lovlighetsåldern måset höjas!


Om författaren

Författare:
Perla L

Om artikeln

Publicerad: 04 mar 2008 14:33

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: